Προς το περιεχόμενο

Η ελλάδα του μέλλοντος

papajo_r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE&feature=player_embedded#at=147

Θα παρακαλούσα θερμότατα να βρείτε κάποια μέρα μια ώρα ελεύθερη για να το δείτε όλο το video

γιατί είναι σημαντικό για να καταλάβετε το περιοχόμενο του να το δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Επίσης δώστε σημασία στα θέματα εθνικής επικρατειας (το τι σημαίνει αυτό ψάξτε το μην νομίζετε απαραίτητα ότι γνωρίζετε σίγουρα) μεταφορά χρεών (όπως γίνετε και με τα γραμμάτια ) το τι πληρώνουμε με το μνημόνιο (γιατί δεν πληρώνονται συντάξεις κτλ)

και όλες τις λεπτομέρειες και τις λέξεις (πχ perpetual depth, διεδαφικη συνεργασία και πολλά άλλα) που ΔΕΝ λέγονται τυχαία!

Παρακαλώ δώστε του έστω ΜΙΑ ευκαιρία να το ακούσετε και βάλτε έστω για μια ώρα μόνο την δυσπιστία τα λιακοπουλικα κτλ στο OFF καλο θα ήταν να το δείτε βεβαια πάνω από μια φορα γιατί λέγονται τόσες πολλές λεπτομέρειες με τόσες προεκτάσεις η κάθε μια τους που θέλει πολύ επιπλέον googlαρισμα και ψάξιμο για την πέψη τους....

Αναφορικά για τους εντελώς ανιστόρητους και αδιάφορους μπορείτε να δείτε την σειρά 1821 (εδώ: http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=210180)

Όχι ότι είναι ιδανικότερη πηγή αλλα καταλαβαίνει κάποιος που δεν ξέρει τίποτα αρκετά πράματα για το τι είναι η ελλάδα του σήμερα για τους ξένους ! (η μάλλον η Greek republic ) ΜΑΖΙ με τις συζήσεις κάθε επεισόδιο (θα τα βρείτε όλα στο link κάτω κάτω)

επίσης για να μπειτε στο κλίμα για το τι εννοεί ο παραπάνω οικονομολόγος ότι λεφτά όντως υπάρχουν αναφορικά για να μπείτε στο κλίμα δείτε το video αυτό ένας από τους καθηγητές του παπανδρέου (κατά άλλους Jeffrey) που βεβαια μιλάει για το αμερικανικο χρέος αλλα τηρουμενων των αναλογιών καταλαβαίνει κανεις περίπου πως και μπορεί και η ελλάδα να βρει τα χρήματα. youtube

Τέλος ψάξτε λίγο τι έγινε με την κυβέρνηση δοσιλογων του τσολάκογλου!

Όλα αυτά όχι για εμενα αλλα γιατί είστε έλληνες πολίτες και ψηφίζεται συνειδητά κάποια πράματα (η έτσι υποτίθεται)

Κάντε το για εσάς και τα παιδιά σας και τα αδέρφια σας..

Ακόμη και πολλά πράματα να είναι συζητήσιμα και ίσως αναληθή (που προσωπικά επιβεβαιώνω πως δεν είναι) καλο είναι να τα έχετε υπόψιν για να δουλεύει παραπάνω η κριτική σας σκέψη όταν ακούτε κάποια πράματα στην tv κτλ!

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάνω απλά το χρέος μου ως έλληνας πολίτης, μοιράζω πληροφορίες στους συμπολίτες μου που θεωρώ σημαντικές για την ευημερία τους κράτους μας γιατί ελλάδα είμαστε εμείς... και όχι οι 300... αυτοί εξαιτίας μας είναι εκεί και υποτίθεται ότι αν θέλουμε αύριο δεν είναι!

για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να υπάρχει κοινή συνείδηση για να υπάρχει κοινή συνείδηση θα πρέπει όλοι μας να έχουμε τις ίδιες γνώσεις = πληροφορήσεις

Εγώ απλά βοηθάω αυτή την διαδικασία τώρα είτε το δει 1 είτε 1000 το χρέος μου το έκανα.

Καλο θα είναι απλά να δεις ένα video δεν είναι το χαπάκι που θα μας σώσει!! αλλα είναι ένα μικρό βηματάκι σε κάτι καλύτερο! (όπως το να αλλάξεις κάποιες νοοτροπίες!)

Και βλάκας χουντικός η αναρχικός η αριστερός η δεξιός να είναι!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!

Ότι και να είναι ότι σκοπιμότητα και να έχει ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ είναι σημαντικό να το έχουμε υπόψιν!!

Βρες κάποια στιγμή χρόνο μέσα στην εβδομάδα να δεις το video αυτό (καθώς και όρεξη για να κανεις λίγο ψάξιμο)

και θα δεις ότι τα πολλά "αλλα" που λες θα λιγοστέψουν :)

όμως δες το συνεχόμενα όχι με διακοπές (γιατί έτσι θα χάσεις τις νοητικές συνδέσεις που θα έκανες αν το έβλεπες όλο μαζί)

Βρες κάποια στιγμή χρόνο μέσα στην εβδομάδα να δεις το video αυτό (καθώς και όρεξη για να κανεις λίγο ψάξιμο)

και θα δεις ότι τα πολλά "αλλα" που λες θα λιγοστέψουν :)

όμως δες το συνεχόμενα όχι με διακοπές (γιατί έτσι θα χάσεις τις νοητικές συνδέσεις που θα έκανες αν το έβλεπες όλο μαζί)

Σχεδόν δύο ώρες αν θυμάμαι καλά το video , πολύ καλό όντως .

Παρεπιμπτόντως το 2005 σε μάθημα που είχα στο ΤΕΙ στην ύλη του οποίου περιγράφονταν και οι συνθήκες ένταξης στο ευρώ , τα περί Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας και όλα αυτά τα επίκαιρα, με τα τότε στατιστικά στοιχεία μας είχε πει ξεκάθαρα ο καθηγητής ότι απορεί πώς μπήκαμε στο ευρώ και ότι πάμε συντόμως για επιτήρηση κ.λ.π. Το όνοματεπώνυμο αυτού του καθηγητή : Δημήτρης Ζαχαριάδης - Σούρας.

Συγνωμη,παμε καλα?

Εδω λεει οτι η Ελλαδα εχει υπογραψει με το μνημονιο ''την ανευ ορων κ αμετακλητα παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχεια της χωρας''

Μπαρουφες μου φαινεται λεει.Μετα απο αυτο το σημειο επαψα να το βλεπω.

το χα δει και γω.(+ενα παλιοτερο βιντεο απο το καλοκαιρι)

εκει που μιλαει για την 25ημαρτιου που θα συζητηθει το θεμα Ελλαδα.

Αν και η συνεντευξη εγινε πριν τα προσυμφωνησουν στο λουξεμβουργο.τελικα εγινε επιμηκυνση δανειου και μειωσηεπιτοκιου. απ οτι θυμαμαι ελεγε κατι διαφορετικο..

@toxovolos http://www.ramnousia.com/2010/06/blog-post_3971.html

http://tiresias-press.blogspot.com/2010/06/blog-post_6923.html

εδω διεγραψαν οριστικα τα χρεη της γερμανιας στην Ελλαδα...

Συγνωμη,παμε καλα?

Εδω λεει οτι η Ελλαδα εχει υπογραψει με το μνημονιο ''την ανευ ορων κ αμετακλητα παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχεια της χωρας''

αληθεια ειναι....

Οντως αληθεια ειναι.. εγω μολις τελειωσα.. το ειδα ολο.. αν μπορει καποιος ας ποσταρει το μνημονιο, οντως ειναι αληθεια κ πολλα εχουν χαθει στην μεταφραση..

Εγω κραταω αυτο που ειπε στο τελος οτι εγραψε μια Αμερικανικη εφημεριδα πως οι Ελληνες θα τρομαξουν με αυτα που θα ακουσουν στις 25 Μαρτιου..

Μπορει να ειναι μ@λ@κιες αλλα ας μην βιαστουμε.. εδω θα ειμαστε.

Παντως φαινεται σοβαρος ανθρωπος, ξερει πολλα και απο οτι εχω δει επεσε μεσα σε πολλες προβλεψεις του ενω τον κραζανε..

Μην κρινετε αν δεν το δειτε ολο.. καποια πραγματα συνδεονται..

Συγνωμη,παμε καλα?

Μπαρουφες μου φαινεται λεει.Μετα απο αυτο το σημειο επαψα να το βλεπω.

Σου φαίνεται τόσο εξοργιστικά οξύμωρο ε?? κιομως έτσι είναι αυτό που πρέπει να σε εξοργίζει περισσότερο είναι που αφίσες εσύ (και όλοι μας αλλα εσύ μπορείς να λάβεις ευθύνη για τις δικιές σου πράξεις όχι για τις δικες μας) να αλωνίζουν αυτοί στην βουλή και να κάνουν τέτοια απίστευτα τερατουργήματα!!

Είμαστε δουλοπαρικοι του χρέους μας.. οποιοσδήποτε θέλει να επενδύσει λεφτά και να τα δώσει στους δανειστές μας (όπως γίνετε και με τα γραμμάτια μεταξύ φυσικών προσωπων) μπορεί να εξαγοράσει τα χρέη μας (πχ τουρκια ΑΝ είχε την οικονομική επιφάνεια να το κάνει) και να μας κάνει ότι θέλει χωρίς εμείς να μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ (δηλαδή η εκλεγμένη από εμάς κυβέρνηση.. γιατί άλλο το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ως πολίτες )

και δυστυχώς στο video δεν είναι το μονο πρόβλημα που αναφέρεται δες το ολόκληρο και μετά ρίξε και μια ματια στον καθρέφτη η στα παιδιά σου αν έχεις

Όσο οξύμωρο σου φαίνεται εσένα τόσο φυσιολογικότατο φαίνεται σε εμενα.. Γιατί αν λείπει η γάτα φυσικά και θα χορέψουν τα ποντίκια...

Κάθε μέρα ταΐζουμε τα παιδιά μας πάμε στις δουλειές μας στο γήπεδο στο γυμναστήριο και ότι άλλο κάνουμε στην καθημερινότητα μας και δεν ξοδεύουμε ούτε μιση ώρα για να προβληματιστούμε για το τι γίνετε με τον δήμο μας καταρχήν και μετά με το κράτος.. είναι βαρετή κουβέντα αυτή...

Έχουμε στο μυαλό μας ότι κάποιοι σοφοί άνθρωποι με άσπρα γένια και μαλλιά ασχολούνται με αυτό το ζήτημα και ότι το κράτος (ένα αόρατο πράγμα που δεν έχει σχέση άμεση με εμάς) θα καθαρίσει για όλα και είναι υπεύθυνο για όλα...

Γεμίζει σκουπίδια η γειτονιά φταίει ο δήμος.. μπαίνουν όλοι με μέσο στο δημόσιο φταίει το κράτος..

δεν είναι έτσι.. ΕΣΥ και ΕΓΩ είμαστε το κράτος! Αν πας αύριο γυμναστήριο και γράψεις στα παλιά των υποδημάτων όλα τα ζητήματα.. θα σε γράψουν και αυτά με την σειρά τους !

Tο κακό είναι ότι μάλλον εμείς δεν θα προλάβουμε να υποστούμε όλες τις συνέπειες των πράξεων μας αλλα θα τις υποστούν μάλλον τα παιδιά μας !

Παλιότερα οποιος ασχολούταν μονο με την πάρτη του λεγόταν ιδιώτης (βλάκας δηλαδή εξού και έμεινε ακόμη στα αγγλικά η λέξη idiot )

Τώρα το ονομάζουμε "μέσος πολίτης"...

(κανε google να δεις η λέξη πολίτης από που βγαίνει)

καντε το mp3 να το κατεβασει ο κοσμος να το ακουει στο αυτοκινητο ή στο player του,γιατι ειναι αχρηστο σαν βιντεο.και γιατι δεν κανετε μια περιληψη του τι λεει??το γραφω γιατι ετσι εκανα εγω,και το ακουγα σαν ραδιοφωνικη εκπομπη,την ωρα που εκανα την δουλεια μου.μιαμιση ωρα ειναι πολλη ωρα για να κατσεις να ακους στον η/υ

καντε το mp3 να το κατεβασει ο κοσμος να το ακουει στο αυτοκινητο ή στο player του,γιατι ειναι αχρηστο σαν βιντεο.και γιατι δεν κανετε μια περιληψη του τι λεει??το γραφω γιατι ετσι εκανα εγω,και το ακουγα σαν ραδιοφωνικη εκπομπη,την ωρα που εκανα την δουλεια μου.μιαμιση ωρα ειναι πολλη ωρα για να κατσεις να ακους στον η/υ

ωραία πάρε αυτό το link για να κατεβάσεις απευθείας το MP3 (50MB)--> http://kiwi6.com/file/fkx2gsq29d

ή κανε κλικ εδώ: http://k002.kiwi6.com/hotlink/fkx2gsq29d για να το ακούσεις σαν online audio stream μέσω του κινητού σου η του αυτοκινητου σου (αν συνδέεται στο internet) -νομίζω πρέπει να είναι συμβατό και με PS3 αν και δεν το έχω ελένξει -

και επειδή όλα αυτά τα κάνω για πρώτη φορα = δεν είχα το απαραίτητο software και επίσης τα έκανα πρωινιάτικα και με ένα αδύναμο laptop έχω κουραστεί!

Σε αντάλλαγμα περιμένω να το ακούσεις ολόκληρο βάζοντας στην άκρη κομματικές πεποιθήσεις και τυχόν καχυποψίες φυσικά όπου έχεις ενδοιασμούς να ερευνήσεις πρώτα και μετά να κατηγορήσεις! :)

Τέλος καλο θα ήταν να το δόσεις το link και πουθενά αλλου :D

Οντως αληθεια ειναι.. εγω μολις τελειωσα.. το ειδα ολο.. αν μπορει καποιος ας ποσταρει το μνημονιο, οντως ειναι αληθεια κ πολλα εχουν χαθει στην μεταφραση..

Εγω κραταω αυτο που ειπε στο τελος οτι εγραψε μια Αμερικανικη εφημεριδα πως οι Ελληνες θα τρομαξουν με αυτα που θα ακουσουν στις 25 Μαρτιου..

Μπορει να ειναι μ@λ@κιες αλλα ας μην βιαστουμε.. εδω θα ειμαστε.

Παντως φαινεται σοβαρος ανθρωπος, ξερει πολλα και απο οτι εχω δει επεσε μεσα σε πολλες προβλεψεις του ενω τον κραζανε..

Μην κρινετε αν δεν το δειτε ολο.. καποια πραγματα συνδεονται..

Μην το κρατας αλλο αστο να πεσει, αυτα που υποτιθεται επρεπε να συμφωνηθουν στις 25 μαρτιου (γιατι ετσι εγραψε ο κρητικος τορναδορος - μεγαλοστελεχος τραπεζης), εχουν ηδη υπογραφει εδω και μια βδομαδα. Και επιμηκυνση εγινε (δεν ξερω αν θα μας τσουξει βεβαια), και την επομενη δοση του δανειου πηραμε και μια απ τα ιδια θα ειμαστε μεχρι το 2013.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...