Προς το περιεχόμενο

22" monitor-TV ποιά από τις 2;

azer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έφτασε η ώρα να διαλέξω τη νέα μου οθόνη & θέλω τις γνώμες σας. Θέλω φυσικά 1920*1080 ανάλυση, 22" (ή 21,5 :P ) μάλλον είναι το ιδανικό μέγεθος, τα +50e που ζητάνε για να είναι και TV νομίζω αξίζει να τα δώσω (και ας μη το χρησιμοποιώ) & φυσικά DVI/HDMI απαραίτητο. Με αυτές τις απαιτήσεις καταλήγω σε μια από τις:

LG M2262D

και

SAMSUNG XL2270HD

Το θέμα μου είναι αν αξίζει να δώσω τα +20euros για να πάρω την samsung που είναι led ή να πάω στην αθάνατη & δοκιμασμένη LG (καλά πόσο καιρό κυκλοφορεί αυτό το μοντέλο?). Λίγο που είδα στα μαγαζιά δεν κατάλαβα διαφορά στα led ή μη μοντέλα αλλά βέβαια οι συνθήκες που παρουσιάζονται οι οθόνες δεν είναι και οι ιδανικές.

Φυσικά και άλλες προτάσεις δεκτές..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 για την 23' LG.

Ως κάτοχος της, μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως είναι όντως value for money στα 198.

Είχε αγοραστεί από Multirama 260 σε - υποτιθέμενη - προσφορά πριν κανα χρόνο.

Αποδίδει πάρα πολύ καλά ως μόνιτορ. Θα φχαριστηθείς ταινίες hd και games.

Ως τηλεόραση είναι απλά ικανοποιητική.

http://www.skroutz.gr/s/89913/Philips-221T1SB-22.html

Εγω εχω αυτη κ ειμαι οκ!

Κ αν θες 23" http://www.getitnow.gr/prod/ilektronika/tileoraseis/philips-231t1sb-23-intson/prod170183pp/

για μενα ειναι πολυ καλη τιμη.

Επειδη σκεφτομαι και εγω να την αγορασω την θελω για το γραφειο μου και θα της βαλω πανω υπολογιστη και ps3 θα ανταπεξέλθει? θα μπορω να αλλαζω ας πουμε απο τηλεοραση σε pc η ps3? επισης πουλαω την παλια μου οθονη σε τιμή 90-100 ειναι η W2243S πολυ καλη για παιχνιδια μονο 5 μηνες used!

Ταυτόχρονα θες να έχεις υπολογιστή και PS3;

Αν ναι, θα πρέπει να συνδέσεις τον υπολογιστή με VGA και το PS3 με HDMI, ή τον υπολογιστή με HDMI και την κονσόλα με Scart (που δε λέει).

ναι και εγω πιστευω πως ειναι καλυτερα το πρωτο που ειπες! βεβαια τωρα ειμαι σε διλημα και με την dell U2311H εχω ακουσει πολλα για το ποσο καλη ειναι εδω στο φορουμ αλλα θελει το soundbar + τα μεταφορικα που μου βγαινουν 50+ ευρω(δηλαδη παμε στα 260!!)και δεν ξερω αν αξιζει για τοσα!εχω ακουσει πως ισως μπορω να γλιτωσω to soundbar αλλα δεν ξερω πως ακριβως!!μπορει καποιος να μου πει τινα κανω?

εγω παλι θα σε ελεγα για αυτη και ας μην εναι TV αφου οπως λες δεν θα την χρησιμοποιησεις για αυτο. ρωτα και τους ηδη κατοχους για να καταλαβεις...

εγω παλι θα σε ελεγα για αυτη και ας μην εναι TV αφου οπως λες δεν θα την χρησιμοποιησεις για αυτο. ρωτα και τους ηδη κατοχους για να καταλαβεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...