yiotaci_ahaa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Έχω κατεβάσει ένα έτοιμο template (από εδώ: Linkδεν ξέρω αν έχει σημασία απλά το αναφέρω). Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως μπορώ να το επεξεργαστώ και να το εφαρμόσω. Κλικάρω στα αρχεία του φακέλου και μου τ ανοίγει με word office! Ελπίζω να είναι σχετικά κάτι απλό γιατί όπως ήδη έχετε καταλάβει είμαι ψιλοάσχετη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
dewn735 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν μπλέκεσαι με το πως θα τα ανοίξεις, πολύ φοβάμαι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη... Για αρχή, δοκίμασε δεξί κλικ -> open with -> notepad
nikos_studio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Έχω κατεβάσει ένα έτοιμο template (από εδώ: Linkδεν ξέρω αν έχει σημασία απλά το αναφέρω). Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως μπορώ να το επεξεργαστώ και να το εφαρμόσω. Κλικάρω στα αρχεία του φακέλου και μου τ ανοίγει με word office! Ελπίζω να είναι σχετικά κάτι απλό γιατί όπως ήδη έχετε καταλάβει είμαι ψιλοάσχετη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για να φτιάξεις ένα site έστω και με έτοιμο template πρέπει να έχεις κάποιες ελάχιστες γνώσεις πάνω στο θέμα.. Για να το επεξεργαστείς κατέβασε κάποιο (free για αρχή) προγραμματάκι από εδώ Από εκεί και πέρα όταν λες να το εφαρμόσεις τι εννοείς? Να το ανεβάσεις στο internet?
yiotaci_ahaa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 το έχω κάνει αυτό απλά μου βγάζει τον κώδικα. αν επιλε3ω να το ανοίξω με firefox μου βγάζει τον κώδικα! επίσης αυτό που περιπλέκει την κατάσταση είναι ότι μου σπάει τον κωδικα σε διάφορους φακέλους.. :/
nikos_studio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 το έχω κάνει αυτό απλά μου βγάζει τον κώδικα. Ποιό έχεις κάνει? αυτό που είπε ο φίλος dewn735?
Themis-T Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μου σπάει τον κωδικα σε διάφορους φακέλους.. :/ Χμμ... μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Και κανένα screenshot - εάν έχεις...
yiotaci_ahaa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Για να φτιάξεις ένα site έστω και με έτοιμο template πρέπει να έχεις κάποιες ελάχιστες γνώσεις πάνω στο θέμα.. Για να το επεξεργαστείς κατέβασε κάποιο (free για αρχή) προγραμματάκι από εδώ Από εκεί και πέρα όταν λες να το εφαρμόσεις τι εννοείς? Να το ανεβάσεις στο internet? Κατέβασα το acehtml και aceftp.. Αυτό που μου προτείνεις είναι να φανταστώ κάτι παρόμοιο με το πρώτο.Αλλά επειδή δεν έχω γνώσεις εξειδικευμένες χάνομαι. Γνωρίζω μόνο τα πολύ πολύ βασικά της html. Ποιό έχεις κάνει? αυτό που είπε ο φίλος dewn735? ναι!
thanocaster Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Βρες το index.html (ή, αν δεν υπάρχει, οποιοδήποτε αρχείο με όνομα index.*) που είναι στον κύριο φάκελο του template και κάνε paste τον κώδικα που περιέχει εδώ (μέσα σε [ code ] ... [/ code ] tags, φυσικά ).
yiotaci_ahaa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Χμμ... μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Και κανένα screenshot - εάν έχεις... Δυστυχώς δεν έχω screenshot. Θα προσπαθήσω όμως να γίνω πιο σαφής. Λοιπόν κοίτα τι παίζει.Βρήκα ένα έτοιμο template. Θέλω να το "φέρω στα μέτρα μου" να αλλάξω τα images και γενικά να το προσαρμόσω στο αντικείμενο μου.Από εκεί και πέρα αν έχω καταλάβει καλά χρειάζεται ένα πρόγραμμα για αυτές τις μορφοποιήσεις. Επειδή δεν 3ερω να χειριστώ αυτού του είδους τα προγράμματα και επειδή είναι τα αρχεία του template διασκορπισμένα σε μικρότερα "υποφακέλους" αυτό με περιπλέκει περισσότερο. Αναζητώ λοιπόν έναν απλούστερο τρόπο διαχείρισής του...αν αυτός υπάρχει!!! Βρες το index.html (ή, αν δεν υπάρχει, οποιοδήποτε αρχείο με όνομα index.*) που είναι στον κύριο φάκελο του template και κάνε paste τον κώδικα που περιέχει εδώ (μέσα σε [ code ] ... [/ code ] tags, φυσικά ). Eχει intex -> 4Kb intex-1->6Kb intex-2->6Kb intex-3->6Kb :/
nikos_studio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Κατέβασα το acehtml και aceftp.. Αυτό που μου προτείνεις είναι να φανταστώ κάτι παρόμοιο με το πρώτο.Αλλά επειδή δεν έχω γνώσεις εξειδικευμένες χάνομαι. Γνωρίζω μόνο τα πολύ πολύ βασικά της html. Ωραία για να μην χάνεσαι κατέβασε το Visual Site Designer 7.0 και άνοιξε το template σου με αυτο το προγραμματάκι (Συγκεκριμένα την αρχική σελίδα "index.html" πρεπει να λέγεται).. Εκεί το περιβάλλον εργασίας είναι πολύ φιλικό για τον χρήστη οπότε θα μπορείς να μάθεις κάποια αρχικά πράγματα..
dewn735 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δε χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα, και το notepad φτάνει. Προφανώς σου έχει έναν φάκελο styles με αρχεία css μέσα και επίσης, για να σου δείχνει τον κώδικα στον firefox, έχει και εντολές php (τίποτα include ίσως
nikos_studio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δε χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα, και το notepad φτάνει. Αν ανοίξει τον κώδικα της σελίδας στο notepad πίστεψέ με δεν θα θελήσει να συνεχίσει να ασχολείται με site..
yiotaci_ahaa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ωραία για να μην χάνεσαι κατέβασε το Visual Site Designer 7.0 και άνοιξε το template σου με αυτο το προγραμματάκι (Συγκεκριμένα την αρχική σελίδα "index.html" πρεπει να λέγεται).. Εκεί το περιβάλλον εργασίας είναι πολύ φιλικό για τον χρήστη οπότε θα μπορείς να μάθεις κάποια αρχικά πράγματα.. Θα το δοκιμασω. Τώρα το κατεβάζω. Ευχαριστω! Αν ανοίξει τον κώδικα της σελίδας στο notepad πίστεψέ με δεν θα θελήσει να συνεχίσει να ασχολείται με site.. Θα το φτιάξω ότι και να γινει!! Όσο και να λιωσω εδω στο pc!!
nikos_studio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Θα το δοκιμασω. Τώρα το κατεβάζω. Ευχαριστω! Θα το φτιάξω ότι και να γινει!! Όσο και να λιωσω εδω στο pc!! Μαρέσεις... Όσο το κατεβάζεις λοιπών δες και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=peb_xHeQV00&feature=related
yiotaci_ahaa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μαρέσεις... Όσο το κατεβάζεις λοιπών δες και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=peb_xHeQV00&feature=related Αρχιζω wish me luck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.