adi32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εχω 60MB απο το whats up Μπορω να συνδεσω το κινητο στο laptop σαν modem και να εχω το ιντερνετ εκει ? (To κινητο δεν εχει wifi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanaso77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν μας έλεγες και ποιο κινητό έχεις θα μας διευκόλυνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 το Lg KC550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanaso77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δεν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγω εχω το samsung omnia i900 μπορω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Τσεκάρετε την εφαρμογή Via the Phone της Vodafone. Link here. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Υπαρχει κατι αντιστοιχο για Cosmote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Υπαρχει κατι αντιστοιχο για Cosmote? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά θα έχει επιλογή manual εισαγωγής APN's. Εφόσον έχει, παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Τσεκάρετε την εφαρμογή Via the Phone της Vodafone. Link here. Εγώ έχω 1,5 gb το μήνα απο το πρόγραμμα του vodafone unlimited και χρησιμοποιώ το ovi suite για να μπαίνω στο internet στον υπολογιστή. Μήπως όμως η vodafone με χρεώνει αν μπαίνω στο internet με αυτό τον τρόπο? Δεν είναι λογικό, αλλά στην ιστοσελίδα της voda κάπου διάβασα ότι αν χρησιμοποιείται το κινητό ως modem τότε ισχύουν οι χρεώσεις του ...(δε θυμάμαι τι). Το ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που το έκανα και δεν μου έχει έρθει ακόμα λογαριασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εχω 60MB απο το whats up Μπορω να συνδεσω το κινητο στο laptop σαν modem και να εχω το ιντερνετ εκει ? (To κινητο δεν εχει wifi) 60mb για internet στο λαπτοπ δεν φτάνουν ούτε για καλημέρα μαν. Για κινητο είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.