a.c.chris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παίδες.. έχω έναν AMD 955 και θέλω να του κάνω λίγο o/c. Εχω μια αερόψυχτρα και την ASUS M4A89GTD PRO RETAIL. Ανοίγω το everest και το HW Monitor να κοιτάξω θερμοκρασίες. Μου δείχνουν και τα 2 προγραμματα 0oC.. λεω "μας κοροϊδεύεις".. Αλλά εντάξει λέω θα δείχνει τη θερμοκρασία αναλογικά πιο χαμηλά. Τρέχω ένα burn test η θερμοκρασίες κολλημένες στο 0!!! κατέβασα και το core temp ΠΑΛΙ 0.. Δεν νομίζω να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα από θερμοκρασίες, γιατί δεν θα τον πεθάνω στο ρεύμα τον επεξεργαστη, απλώς θέλω να τον ανεβάσω λίγο, αλλά δεν αισθάνομαι ασφαλεια να κάνω o/c και να μην ξέρω τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή μου.. τι μπορώ να κάνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Σε πρώτη φάση μπαίνεις στο ΒΙΟΣ και βλέπεις εκεί αν δείχνει κάτι από θερμοκρασίες συστήματος. Αν δε δείχνει γενικά ή δε δείχνει τη CPU, ο αισθητήρας της μητρικής σου τα'χει παιγμένα, οπότε είναι φάση RMA/εγγύησης (ή δεν ξέρω αν γίνετια κάτι με BIOS-update... χλωμό όμως). Το να μην ξέρεις εσύ τι θερμοκρασία εχει ο επεξεργαστής σου πάει κι έρχεται, το να μην ξέρει όμως το ίδιο το σύστημά σου ίσως είναι leathal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 εχεις την τελευταια εκδοση του hwmonitor?εαν οχι κατεβασε την.αλλιως δες τι σου δειχνει με το asus probe που λογικα το εχεις γιατι το εχει το cd της μητρικης σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μπες στο bios και κλείσε το core unlocker, και μετά θα βλέπει temps κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 χαχα σωστος.εαν ισχυει κατι τετοιο μπορει και να δουλεψει.αν και με το core unlocker ανοιχτο δεν δειχνει την θερμοκρασια των cores αλλα δειχνει την θερμοκρασια της cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Στις καινούργιες asus, core unlocker on -> core temps 0 Λογικά αυτό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a.c.chris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μπράβο ρε σεις.. το βρήκατε ευχαριστώ!! είστε γατόνια.. Τωρα τι ήθελα και πείραξα το core unlocker στον 955 δεν ξέρω.. Αντε να δούμε ποσο θα ανέβει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μπράβο ρε σεις.. το βρήκατε ευχαριστώ!! είστε γατόνια.. Τωρα τι ήθελα και πείραξα το core unlocker στον 955 δεν ξέρω.. Αντε να δούμε ποσο θα ανέβει!!! Αν είσαι C3 και με καλό αέρα, go for the 4Gs - αν είναι C2 ~200Mhz παρακάτω. Σαν γενικός κανόνας αυτό, your mileage may vary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αν είσαι C3 και με καλό αέρα, go for the 4Gs - αν είναι C2 ~200Mhz παρακάτω. Σαν γενικός κανόνας αυτό, your mileage may vary το κομματι που του εκατσε μαλλον ειναι καλουλι κ εχει τα 4 με 1,41 κ τα ~4,2 με 1,47 . max V για τα 955 chipακια ποσο ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Τον κρατάς κρύο; Αν ναι - δοκίμασε μέχρι 1.55 ή μια ιδέα πιο κάτω. Λογικά από εκεί και πάνω δεν θα μπορείς να βγάλεις stable clockάρισμα ούτως ή άλλως Πάντως αν είναι φρέσκο batch, πιθανότατα να έχει και δυνατό nb, οπότε δες μέχρι που πάει το και το nb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εχει μια red scorpion ο ninjas κ στεγαζεται στο μικρο haf , αρα δροσερος ειναι . Τασο πριν ξεχασα να πω οτι θελω να μου πεις το max V για καθε μερα , κ οχι max γενικως. στα 1,45v περιπου για καθε μερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ( 1425mV πρέπει να έλεγε η AMD - αλλά και 1,45 με 1283 xig δεν θα έχει θέμα με τίποτα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.