enas_bibikos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εδω και 4 χρονια ειμαι συνδρομητης στο connx εχοντας τα τελευταια 2 χρονια και την υπηρεσια connx-tv.Σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσεις την ταχυτητα η οποια κλειδωνει γυρω στα 7Mbps(πληρωνω για 24) απο εξυπηρετηση ολα καλα.Κανοντας ελαχιστα τηλεφωνα πληρωνω γυρω στα 125 ευρω το διμηνο.Πιστευετε οτι αξιζει η μεταβαση στη Forthnet ? Θα πληρωνω λιγοτερα εχοντας παρομοιες υπηρεσιες ή καλυτερα να "κατσω στα αβγα μου" Ευχαριστω για την βοηθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Λογικα στη forthnet θα κλειδωνεις με 10-11-12 και με conn-x τόσο θα κλειδωνες αν δεν είχες tv. Αν εβαζες πακέτο με χροο ομιλιας κλπ θα πληρωνες 85-90 ευρω gia conn-x και 95-100 (νομιζω) για conn-x tv, στη forthnet με το ίδιο πλήρες πακέτο κανα 80. Γενικότερα γι'αυτους που θελουν 24 και ολο το πακέτο χρόνου ομιλιας θα προτεινα conn-x, 5-10 ευρω το δίμηνο δεν ειναι ιδιαιτερα μεγάλο ποσο και έχεις ΟΤΕ. Για καποιο που θέλει μονο ιντερνετ θα προτεινα 100% κάποιον εναλλακτικό πάροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevedri Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 η γνωμη μου ειναι αν η γραμμη που εχεις ειναι καλη με την connx μην την αλλαξεις. μπορει με τη forthnet να εχεις προβληματα και να το μετανιωσεις.. δηλαδη ασ δινεις κατι παραπανω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παρα να ρισκαρεις... το να εχεις προβλημα βεβαια ειναι λιγο σπανιο, αλλα αν σου κατσει?.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enas_bibikos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Η ταχυτητα ηταν ιδια και πριν την προσθηκη του connx-tv. Σε επικοινωνια με το customer service μου ειπαν "περιμενετε και καποια στιγμη θα αναβαθμιστει" .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 η ταχυτητα δεν θα αναβαθμιστει.στην forthnet Ισως κερδισειςλιγο παραπανω λογο του 6 snr.Μπορεις να μας γραψεις τα στατιστικα της γραμμης σου?θα κερδισεις σε χρηματα σε κλησεις προς κινητα κτλ απλα σε ping ο οτε εχει καλυτερο.κατα τα αλλα θεωρω πολλα τα λεφτα που ζηταει ο οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν εισαι κοντά στο dslam και κλειδώνεις με ote στα 7mbit στην forthnet θεωρώ πολύ πιθανό να κλειδώσεις 4 5mbit παραπάνω.Δεν είναι απόλυτο και σίγουρο αυτο που λέω εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες αλλα εχει τύχει σε εμένα και αυτος ηταν ενας λόγος που έφυγα απο τον ote πάλι και πήγα forthnet.Τον λόγο που έγινε αυτο ακόμα τομν ψάχνω και προσπαθώ να βρω απάντηση. Γνώμη μου πάντως αν δεν χρησημοποιείς και το connex tv να δοκιμάσεις να πας σε αλλο εναλλακτικό που παίζουν και καλύτερες τιμές σε σχέση με αυτα που ζητάει ο Οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν εισαι κοντά στο dslam και κλειδώνεις με ote στα 7mbit στην forthnet θεωρώ πολύ πιθανό να κλειδώσεις 4 5mbit παραπάνω.Δεν είναι απόλυτο και σίγουρο αυτο που λέω εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες αλλα εχει τύχει σε εμένα και αυτος ηταν ενας λόγος που έφυγα απο τον ote πάλι και πήγα forthnet.Τον λόγο που έγινε αυτο ακόμα τομν ψάχνω και προσπαθώ να βρω απάντηση. Γνώμη μου πάντως αν δεν χρησημοποιείς και το connex tv να δοκιμάσεις να πας σε αλλο εναλλακτικό που παίζουν και καλύτερες τιμές σε σχέση με αυτα που ζητάει ο Οτε. για να κλειδωνει τοσο μεγαλη διαφορα με τον οτε ενα απο τα 2 πρεπει να παιζει. α.να ειχε κανα προφιλ με κανα 15 margin. β.η καρτα data που επεφτε να ειχε κανα προβλημα ή το καλωδιο που πατουσε καπου να μην εκανε την τελεια επαφη και να εχανε αρκετα mbit πριν προλαβει η γραμμη να βγει εξω απο το αστικο κεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ακόμα και να μην αναβαθμιστεί η ταχύτητα, θα μειωθεί το ποσό που δίνεις και θα έχεις κάποια παραπάνω (τηλέφωνα,streaming και ότι άλλο βγάλει). Από τη στιγμή που τώρα δεν είσαι καλά από ταχύτητα δε βρίσκω λόγο να μη φύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sreak Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 η ταχυτητα δεν θα αναβαθμιστει.στην forthnet Ισως κερδισειςλιγο παραπανω λογο του 6 snr.Μπορεις να μας γραψεις τα στατιστικα της γραμμης σου?θα κερδισεις σε χρηματα σε κλησεις προς κινητα κτλ απλα σε ping ο οτε εχει καλυτερο.κατα τα αλλα θεωρω πολλα τα λεφτα που ζηταει ο οτε. Συμφωνώ απόλυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 δεν εχεις τιποτα να χασεις εκτος αν πλεον παιζει συνεχεια online games και θες το μικροτερο Ping Που υπαρχει οποτε οκ ενταξει εκει παω πασο.κατα τα αλλα για μενα φυγε οπως εισαι και πηγαινε σε αλλη εταιρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 πλακα μας κανεις ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Συγνώμη φίλε μου αλλά βάλε τα πράγματα σε μια σειρά : 1)Forthnet και nova μαζί θέλεις να βάλεις;Γιατί σε διαφορετική περίπτωση συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα εφ' όσον έχεις connx-tv. 2)Με τηλεόραση μην περιμένεις να δεις πάνω από 8.Η πραγματική σου ταχύτητα είναι πάνω από 7 σίγουρα,γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έβλεπες tv. 3)Σχετικά με την forthnet,σε ποιο πακέτο θα ήθελες πας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 στην forthnet Ολα τα πακετα με ιντερνετ ειναι μεχρι 24.δεν υπαρχει μικροτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 στην forthnet Ολα τα πακετα με ιντερνετ ειναι μεχρι 24.δεν υπαρχει μικροτερο. Εννοώ,πως σε περίπτωση που θέλει συνδυασμό σταθερής τηλεφωνίας ή και nova μαζί,γιατί ο φίλος μας λέει πως έχει connx-tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Το Conn-X είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις και φυσικά πιο ακριβό. Η γνώμη μου είναι ότι η διαφορά το χρημάτων είναι πολύ δυσανάλογη της ποιότητας υπηρεσιών. Δεν υπάρχει πιο απάτη από τη Forthnet και καλό θα ήταν να μείνεις μακριά. Ρίξε και μία ματιά στο παρακάτω Thread http://www.insomnia.gr/topic/280783-forthnet-adsl-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%82/page__p__2517582__hl__+adsl++%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%83__fromsearch__1#entry2517582 Η τιμή double play του OTE είναι στα 46Ευρώ Η τιμή double play της Forthnet είναι στα 42Ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.