stevedri Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ρε παιδια, τελικα οι νεοι cpu της amd τα δουλευουν σε am3 socket με 790fx chιpset?. γιατι εχω μια asus crosshair 3 και ειναι κριμα να την αλλαξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 θα έχουν ΑΜ3+ socket απλά μερικές μητρικές (όπως ξέρω) θα δέχονται bios update ώστε να υποστηρίζουν και τους καινούριους bildozer καλά αυτό το site άρχισε να lagάρει τρελά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevedri Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 απ οτι ξερω am3 με 8xx chiset θα υποστιριζουν τους bulldozer με ενα bios update .. με την 7χχ σειρα chipset τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 και με την 7χχ σειρά απλά δεν ξέρω αν θα είναι σε όλες της μητρικές :fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevedri Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 μακαρι γιατι δεν θελω να αλλαξω μιτρικη. οταν βγουν στην αγορα οι bulldozer θα μπω στο site της asus και θα τσεκαρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Υποψην, το 760G ειναι πολυ πολυ πιο καινουριο απο το 790FX. Ακομα και το 780G ειναι πιο καινουριο. Πολυ χλωμο, κι αν τους υποστηριξει τελικα, θα χασεις καποια features. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevedri Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Υποψην, το 760G ειναι πολυ πολυ πιο καινουριο απο το 790FX. Ακομα και το 780G ειναι πιο καινουριο. Πολυ χλωμο, κι αν τους υποστηριξει τελικα, θα χασεις καποια features. κοιτα , και να χασω το turbocore δεν με νοιαζει. απλα λογο οτι η fx σειρα ειναι hi end μηπως και υπαρξει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 και με την 7χχ σειρά απλά δεν ξέρω αν θα είναι σε όλες της μητρικές :fear: To upcoming που λεει να φανταστω οτι εννοει οτι θα βγουνε καινουργιες μητρικες με αυτα τα chipsets?Γιατι εμενα με το 87αρι η μητρικη της υπογραφης μου ειναι M4A και οχι M5A που δειχνει.δεν ξερω καμια τωρινη μητρικη που να ειναι M5A. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μια υπόθεση οτι τα upcoming θα είναι με υποδοχή am3+, γιατί στις παλιές με am3 λέει σκέτο bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Παιδια χαθηκα.Δηλαδη υπαρχει περιπτωση η μητρικη μου,με ενα απλο bios update να παρει τους νεους επεξεργαστες;Εγω καπου ειχα διαβασει μονο οσες ειναι rev 3."κατι" θα μπορουν να τους δεχτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 εχει νεα κανεις για ASROCK 890GX EXTREME 3 και υποστηριξη BULLDOZER? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Επισης το 790X ειναι νεοτερο απο το 790FX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ACP Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά, έχω διαβάσει ότι οι Bulldozer θα έχουν ένα pin παραπάνω (τα νέα μαύρα ΑΜ3+ sockets έχουν ήδη μια τρύπα παραπάνω), πως στο καλό θα κουμπώνουν οι επεξεργαστές στις παλιότερες μητρικές? Τελικά τι ισχύει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά, έχω διαβάσει ότι οι Bulldozer θα έχουν ένα pin παραπάνω (τα νέα μαύρα ΑΜ3+ sockets έχουν ήδη μια τρύπα παραπάνω), πως στο καλό θα κουμπώνουν οι επεξεργαστές στις παλιότερες μητρικές? Τελικά τι ισχύει??? Αυτο πως το ξερεις?Εχεις μετρησει ποσα πιν εχουν τα μαυρα socket? Το ΑΜ3 socket εχει περισσοτερα πιν (νομιζω δυο) απο οσα χρειαζονται πραγματικα οι ΑΜ3 επεξεργαστες.Επισεις λενε οτι οι Buldozer (τα πρωτα μοντελα τουλαχιστον) θα εχουν τοσα πιν οσα εχει το 890FX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στην τρύπα που έχουν παραπάνω τα μαύρα socket δεν υπάρχει pin στον επεξεργαστή να μπει εκεί. Έτσι οι Bulldozer θα μπαίνουν και στα άσπρα socket που έχουν καλυμμένη αυτήν την τρύπα. Η διαφορά με τους σημερινούς επεξεργαστές είναι ότι οι Bulldozer καλύπτουν όλες τις τρύπες του AM3 (2+2+2+2 κενά) ενώ οι AthlonII - PhenomII έχουν 2 pins λιγότερα (2+3+2+3 κενά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.