Προς το περιεχόμενο

amd bulldoger σε am3 790 fx?

stevedri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα έχουν ΑΜ3+ socket απλά μερικές μητρικές (όπως ξέρω) θα δέχονται bios update ώστε να υποστηρίζουν και τους καινούριους bildozer

καλά αυτό το site άρχισε να lagάρει τρελά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Υποψην, το 760G ειναι πολυ πολυ πιο καινουριο απο το 790FX. Ακομα και το 780G ειναι πιο καινουριο.

Πολυ χλωμο, κι αν τους υποστηριξει τελικα, θα χασεις καποια features.

Υποψην, το 760G ειναι πολυ πολυ πιο καινουριο απο το 790FX. Ακομα και το 780G ειναι πιο καινουριο.

Πολυ χλωμο, κι αν τους υποστηριξει τελικα, θα χασεις καποια features.

κοιτα , και να χασω το turbocore δεν με νοιαζει. απλα λογο οτι η fx σειρα ειναι hi end μηπως και υπαρξει κατι.

και με την 7χχ σειρά απλά δεν ξέρω αν θα είναι σε όλες της μητρικές :fear: :fear:

asus_bulldozer.png

To upcoming που λεει να φανταστω οτι εννοει οτι θα βγουνε καινουργιες μητρικες με αυτα τα chipsets?Γιατι εμενα με το 87αρι η μητρικη της υπογραφης μου ειναι M4A και οχι M5A που δειχνει.δεν ξερω καμια τωρινη μητρικη που να ειναι M5A.

Παιδια χαθηκα.Δηλαδη υπαρχει περιπτωση η μητρικη μου,με ενα απλο bios update να παρει τους νεους επεξεργαστες;Εγω καπου ειχα διαβασει μονο οσες ειναι rev 3."κατι" θα μπορουν να τους δεχτουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδιά, έχω διαβάσει ότι οι Bulldozer θα έχουν ένα pin παραπάνω (τα νέα μαύρα ΑΜ3+ sockets έχουν ήδη μια τρύπα παραπάνω), πως στο καλό θα κουμπώνουν οι επεξεργαστές στις παλιότερες μητρικές? Τελικά τι ισχύει???

Ρε παιδιά, έχω διαβάσει ότι οι Bulldozer θα έχουν ένα pin παραπάνω (τα νέα μαύρα ΑΜ3+ sockets έχουν ήδη μια τρύπα παραπάνω), πως στο καλό θα κουμπώνουν οι επεξεργαστές στις παλιότερες μητρικές? Τελικά τι ισχύει???

Αυτο πως το ξερεις?Εχεις μετρησει ποσα πιν εχουν τα μαυρα socket?

Το ΑΜ3 socket εχει περισσοτερα πιν (νομιζω δυο) απο οσα χρειαζονται πραγματικα οι ΑΜ3 επεξεργαστες.Επισεις λενε οτι οι Buldozer (τα πρωτα μοντελα τουλαχιστον) θα εχουν τοσα πιν οσα εχει το 890FX.

Στην τρύπα που έχουν παραπάνω τα μαύρα socket δεν υπάρχει pin στον επεξεργαστή να μπει εκεί. Έτσι οι Bulldozer θα μπαίνουν και στα άσπρα socket που έχουν καλυμμένη αυτήν την τρύπα.

Η διαφορά με τους σημερινούς επεξεργαστές είναι ότι οι Bulldozer καλύπτουν όλες τις τρύπες του AM3 (2+2+2+2 κενά) ενώ οι AthlonII - PhenomII έχουν 2 pins λιγότερα (2+3+2+3 κενά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...