Προς το περιεχόμενο

UPS απορια

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές. Τι είναι αυτό που νομίζεις οτι είναι εκτός φυσιολογικών τιμών;

Για μένα είναι χειρότερο που

1.Χρησιμοποιείς Internet explorer αντί για firefox

2.Έχεις εγκατεστημένη toolbar

3.Διαβάζεις gavros τελεία gr

Δημοσ.

Μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές. Τι είναι αυτό που νομίζεις οτι είναι εκτός φυσιολογικών τιμών;

Για μένα είναι χειρότερο που

1.Χρησιμοποιείς Internet explorer αντί για firefox

2.Έχεις εγκατεστημένη toolbar

Τρελό γέλιο αδερφέ, νάσαι καλά.

Δημοσ.

Nα διαβαζει ,γιατι να μην διαβαζει?

Ειναι σε καλο δρομο ο ανθρωπος.

Δημοσ.

Nα διαβαζει ,γιατι να μην διαβαζει?

Ειναι σε καλο δρομο ο ανθρωπος.

Να μη διαβάζει gavro γιατί μόνο ενημέρωση δεν είναι.

Είναι σα να λες οτι για την ενημέρωση σου διαβάζεις tromaktiko και preza. Σώθηκες!

Δημοσ.

ας προσπερασω τα σχολια... :)

Μου κανει εντυπωση που παιζει στα 217,8 V ενω θα επρεπε να ειναι 220-230v

Μια χαρά είναι η τάση του σπιτιού σου. Επίσης μπορεί να υπάρχει και σφάλμα μέτρησης απο το ups. Φυσιολογικά.

Δημοσ.

217 η 220 ειναι ενα και το ιδιο σχεδον.τα 3 volt δεν θα αλλαξουν κατι.για μενα το λαθος ειναι οτι δεν πηρες apc.ειναι πολυ πιο ακριβα αλλα ειναι ups Με @@ οχι @@ ups αντιστοιχα με αυτα των 100 ευρω που κυκλοφορουν.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η τάση του σπιτιού σου. Επίσης μπορεί να υπάρχει και σφάλμα μέτρησης απο το ups. Φυσιολογικά.

+1. Μόνο μια χαρά, ούτε του παπά μην το πεις. Που να δεις σε κάποια άλλα σπίτια τι πανηγύρι γίνεται.

Βέβαια είναι η μέτρηση σε μια χρονική στιγμή. Η ΔΕΗ πάντως θεωρεί νορμάλ διακύμανση μεταξύ 207 και 253V

νομίζω - ας με διορθώσει κάποιος αν γνωρίζει καλύτερα - οπότε καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

217.8v παιρνει και δινει παλι 217.8v ,καποια φαβα εχει ο λακος.Δυσκολο να δινει οσα ακριβως παιρνει.

Anyway,αν μετρησεις την εξοδο με πολυμετρο και παιρνεις αυτα τα volt,τοτε εισαι super .

Ενα τετοιο φτηνιαρικο ups θα μπορουσε να σου δινει και 180v και οι συσκευες σου να χαροπαλευουν.

Δημοσ.

217.8v παιρνει και δινει παλι 217.8v ,καποια φαβα εχει ο λακος.Δυσκολο να δινει οσα ακριβως παιρνει.

Anyway,αν μετρησεις την εξοδο με πολυμετρο και παιρνεις αυτα τα volt,τοτε εισαι super .

Ενα τετοιο φτηνιαρικο ups θα μπορουσε να σου δινει και 180v και οι συσκευες σου να χαροπαλευουν.

Αφού όπως δείχνει το διάγραμμα, το σύστημα του UPS και ο εξοπλισμός είναι συνδεδεμένα παράλληλα. Άρα έχουν ίδια τάση.

Δημοσ.

To σχεδιαγραμμα ειναι ενδεικτικο.Αν η συσκευη ειναι και σταθεροποιητης τοτε σε καμμια περιπτωση δεν θα συμφωνουν η τιμη της εισοδου με την τιμη της εξοδου.

Οτι και εισοδο να λαβει,θα προσπαθει να κρατησει σταθερη τιμη εξοδου.

Τι προστασια θα μου προσφερει το παραπανω ups δινοντας μου οτι εισοδο και ιδια εξοδο?

Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Δημοσ.

Δίκιο έχει ο Roger. Το καλύτερο θα ήταν αυτό που προτείνει να μετρήσεις την έξοδο με πολύμετρο.

Κοίτα και τι ρυθμίσεις για το ups έχεις μέσα από το software μήπως κι από κει παίζει κάποια επιλογή.

Δημοσ.

παιρνει 217.8 και βγαζει τοσο για τον λογο οτι επειδη ειναι μεσα στα ορια το περναει το ρευμα επιτοπου χωρις να χρησιμοποιει avr.αν εχει αυτο το Ups avr.σε καποια Ups Οριζεις τι θα κανει αφου ξεπερασει καποια ορια.συνηθως αμα τα ξεπερασει λιγο ενεργοποιει το avr αν τα ξεπερασει κατα πολυ κοβει το ρευμα και δινει απο την μπαταρια. θεωρητικα αν αυτο το Ups του δωσεις πχ 240 volt τοτε στην εξοδο επειδη θα ειναι εξω απο τα επιτρεπτα ορια θα πρεπει να δει διαφορετικη ταση

Δημοσ.

Eσυ θελεις να σταθεις δηλαδη στο output voltage range 220v +-10%.

Σωστα,ισως αν ξεφυγει απο το επιτρεπομενο +-10% να την σταθεροποιησει στα 220v,MONO AN EXEI ΑVR.

Πααρολαυτα αν μετρησεις εξοδο σε ακριβα ups ειναι 220 νταν,ασχετα με την ταση του δικτυου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...