deadwar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Θα ηθελα προτασεις για εναν καινουργιο υπολογιστη μεχρι 850 ευρω.Ειναι για φιλο μου.απαραιτητο να εχει ssd. Δεν ασχολειται πολυ με παιχνιδια. Τον νοιαζουν πολυ το photoshop και το illustrator. Θα ηθελα και μια καλη οθονη που αν κρινω απο εδω μεσα ολη προτεινετε καποια dell. Περιμενω συνθεσεις. ευχαριστω για τον χρονο σε οσους ασχοληθουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Που μένεις ; Μπορείς να τον πάρεις και από διαφορετικά καταστήματα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 εδεσσα εγω,κατερινη αυτος αλλα ερχεται εδεσσα καθε μερα.εγω θα του τον φτιαξω.καλυτερα να φτιαχναμε απο ενα γιατι νομιζω θα τον αγορασει με δοσεις-πιστωτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Όποτε αγοράζεις την οθόνη από εδω και μένουν αλλά 641Ε για τον πύργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ωραια φαινεται.θα μπορουσε ομως καποιος να φτιαξει μια ολοκληρωμενη συνθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δες αυτά από μένα το κατάστημα είναι το vision studio στην Θεσσαλονίκη όπου στέλνει παντού. Ξεπέρασα λίγο το αρχικό μπατζετ για να σου βάλω και μια καλή κάρτα γραφικών τουλάχιστον να παίζει κανένα παιχνίδι αξιοπρεπώς. Αν δεν τον ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου πέφτουμε σε κάρτα γραφικών και βάζουμε έναν μεγαλύτερο σκληρό δίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 καλη φαινεται η συνθεση.θα περιμενω και αλλες προτασεις και θα καταληξουμε στην καλυτερη.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.