carlmikaze Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα δεν ξέρω αν με θυμάστε εγώ σας θυμάμαι και σας συμπαθώ όλους το πρόβλημα είναι πως χρειάζεται να εγκαταστήσω κόννεξ τιβί και δεν θέλω (με την καμία) να αλλάξω το Belkin 7FD2401 v1 ρούτερ μου για το Huawei Echolife HG520C/hg520u που δίνει δώρο το κόννεξ. Μου λένε στα τηλέφωνα πως δεν είναι συμβατός ο αποκωδικοποιητής με το Belkin και πως πρέπει είτε να το αλλάξω, είτε να στήσω το νέο και να μην μπορώ να έχω κόννεξ τιβί όσο έχω ίντερνετ και τούμπαλιν (νόμπελ) και τα δύο συνδέονται με Ethernet οπότε πραγματικά απορώ *γιατί* δεν είναι συμβατό. Πέραν της λύσης, θα εκτιμουσα να μου εξηγούσε και κάποιος το γιατί ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνω; βρίσκομαι σε περίοδο που ειλικρινά πήζω και δεν έχω χρόνο για ανελέητο google search αν κάποιος έκανε παρόμοια ρουτερ τράμπα στο παρελθόν, θα εκτιμούσα την βοήθεια ο φίλος σας carlmikaze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 η τελευταια θυρα στα αλλα ρουτερ νομιζω ειναι διαφορετικα παραμετροποιημενη οπως επισης νομιζω το connex tv παιζει σε αλλο vpi vci>οποτε αν δεν μπορεις η αν δεν ξερεις να κανεις αυτες τις ρυθμισεις στο belkin τοτε υπαρχει θεμα.το vpi vci γινεται bridge interface οπως θυμαμαι.απο εκει και περα καποιοι ειχαν πει πως γινεται για καποια αλλα ρουτερ αλλα δεν το εχω δοκιμασει.δεν εχω connex tv. ειχαν γραψει οδηγιες για level one καποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
At0m0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ To router-άκι σου είναι ένα Belkin Surf+ N300 Wireless Modem Router. Το 7FD2401 είναι F7D2401 και αυτό είναι το "Part Number" ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ Εδώ έχει πλήρη οδηγό για τις ρυθμίσεις που χρειάζεται το conn-x tv ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ROUTER-άκι. Παρόλα αυτά, ακολούθα τις οδηγίες στο δικό σου και θα δείς ποιά κομμάτια σου λείπουν και γιατί πρέπει να το αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ισως βεβαια μερικα πραγματα να πρεπει να γινουν απο cli αν το υποστηριζει το belkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
At0m0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς το 99% των adsl-modem-router που κυκλοφορούν στην αγορά ΔΕΝ κάνουν άλλα κόλπα εκτός από αυτά για τα οποία τα έχουμε πληρώσει. Ούτε καν από το CLI. Προσθήκη. Από την άλλη μεριά άν τους αλλάξεις firmware, μερικά κάνουν παπάδες (How To Make A Cheap WiFi Radio). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 το ειπα επειδη καποια ρουτερ εχουν καλο cli. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.