Προς το περιεχόμενο

Ιος στο facebook?

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα,

καποιος μου εστειλε ενα λινκ μεσω του http://bit.ly το οποιο με βγαζει (οπως βλεπω την μπαρα πανω) στο

>http://www.flametr.info//dashboard.php

και μετα στο facebook οπου εκει υπαρχει μια εφαρμογη με διαφορετικο ονομα καθε φορα και μου ζηταει εγκριση για προσβαση στην συνομιλια... Παιζει να ειναι προγραμμα παρακολουθησεις συνομιλιας??

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

ΥΓ πιστευω πως δεν υπαρχει προβλημα που βαζω λινκ.... εαν υπαρχει ας αφαιρεθει... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο έστειλε "φίλος" στο facebook με τίτλο πχ πολύ καλό δοκίμασε το; Ή καποιος άσχετος εντελώς;

Παίζει να είναι κάποια hackeria από τις πολλές που προσπαθούν να αποσπάσουν mail και κωδικό για να χάσεις το account Σου και ίσως και το mail σου.

Γενικά μην πατάς λινκ ακόμα και αν στα στέλνουν "φίλοι". Το παραπάνω δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Το δοκίμασα λίγο με Live cd αλλά μου ζήτησε username και Password στο facebook. Ελπίζω να μην τα έβαλες πάντως.

Οχι δεν το συνεχισα καθολου... απλα τπ εκλεισα.... το εστειλε φιλος ετσι στο ακυρο... φιλος φιλης τελως παντων σιγουρα ηθελε πληροφοριες.... Απο οτι λενε και αλλοι ειναι ιος... τα παιζει το προφιλ σου κτλ... τα φανερα... τωρα απο πισω σιγουρα παιρνει κωδικους κτλ....

Στη θέση σου επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να είναι και πως δουλεύει, θα έμπαινα από αλλο Pc θα άλλαζα κωδικό στο mail μου και ερωτήσεις ασφαλείας και μετά στο facebook. Στη συνέχεια θα σκάναρα και το Pc μου.

Πάντως ούτε από περιέργεια μην τα πατάς όπως και μην κάνεις add το κάθε Invite που έρχεται στο προφίλ σου. Κάνε και το προφίλ σου απόρρητο ( και βασικότατο να μην φαίνεται το mail σου σε κανένα παρά μόνο σε σένα).

να τι μου ηρθε ακριβως...

>hey lol check out this girl,she i cant believe this video :DD: bit.ly/ijnXa6

Δεν φαινεται για να εκανε κατι τοσο τραγικο.... τρεχει το avg, zonealarm και εχω και το site advisor.... :) τωρα δεν ξερω τι να πω...

Παντως ευχαριστω για τις συμβουλες σου :)

Εγώ σου έδωσα μία συμβουλή. Από κει και πέρα κάνε ότι καταλαβαίνεις. Απλά επειδή έχουν δει τα μάτια μου, να χάνονται λογαριασμοί ακόμα και με ένα απλό add Buddy σε game και όχι στο facebook, γι' αυτό σου λέω απλά πρόσεχε.

edit: Απλά από περιέργεια ο "φίλος" που σου έστειλε το συγκεκριμένο είναι Έλληνας;

Δεν σου έχει τύχει "φίλος" Ελληνας να σου μιλάει ξαφνικά αγγλικά και όχι μόνο σε πμ αλλά και στο Live chat του facebook?

Ναι αλλά απο λογαριασμό φίλου και όχι εντελώς άσχετο. Αναρωτιέμαι εγώ τώρα, ο "φίλος" έχει το account στην κατοχή του ή μπα; Τεσπα ξεφύγαμε από το θέμα. Αυτό που ξανατονίζω είναι ότι λινκ δεν πατάμε.

spam-bot παιδιά.... φορτώνουν διάφορα τέτοια link σε διάφορες σελίδες και αφού περάσεις όλο το μαρτύριο καταλήγει σε ένα σοκαριστικό βίντεο ή κάποια εικόνα. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν φέρνει απλώς για να δείς την διαφήμιση πρέπει να κάνεις like και share σε αυτό και ξαφνικά απο την περιέργεια μας γεμίζει το home και τα wall μας με likes και shares απο χαζά πράγματα. Σκοπός τους μόνο το spam και για βαθύτερο εταιρίες pay per click μπαίνεις σαν το μαμάκα κάνεις το like-share σου και δίνεις λεφτά σε κάποιον "έξυπνο" τύπο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...