Προς το περιεχόμενο

GTS 250 512MB @ 42 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μια ερώτηση, μπαίνει στο συστηματακι που δινουν με 299 τα Multirama ετσι? Mini tower ειναι. Αξίζει για 341 ευρώ σύνολο ή παμε για συστημα απο την αρχη? Με ενδιαφερει το μεγεθος και η ομορφια του dell κουτιου γιατι θελω να το βαλω σε σαλονι να δουλευει με dvi-hdmi στην tv.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρα πολύ καλή τιμή. Ευχαριστούμε Τάσο για την ενημέρωση.

Να συμπληρώσω ότι εκτός απο κρύα η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι και αθόρυβη.

Ότι πρέπει για κάποιον που θέλει μια φθηνή καρτούλα να παίζει ικανοποιητικά τα τελευταία games στα 1680x1050 καθώς GTS250>HD4850 ή για κάποιον που έχει ati και θέλει να πειραματιστεί χρησιμοποιώντας την αποκλειστικά για Physx. ;)

Παιδιά έχω μια sparkle 9500gt 1Gb. Αν πάρω αυτή θα δω καμια διαφορά ή τζάμπα τα 40€ που θα δώσω; Να αναφέρω οτι έχω οθόνη με ανάλυση 1600x900 και οτι δεν με ενδιαφέρει να τα έχω όλα στο full.

Μια ερώτηση, μπαίνει στο συστηματακι που δινουν με 299 τα Multirama ετσι? Mini tower ειναι. Αξίζει για 341 ευρώ σύνολο ή παμε για συστημα απο την αρχη? Με ενδιαφερει το μεγεθος και η ομορφια του dell κουτιου γιατι θελω να το βαλω σε σαλονι να δουλευει με dvi-hdmi στην tv.

Νομιζω στο συστημα της προσφορας η καρτα γραφικων ειναι on-board οποτε...

Παιδιά έχω μια sparkle 9500gt 1Gb. Αν πάρω αυτή θα δω καμια διαφορά ή τζάμπα τα 40€ που θα δώσω; Να αναφέρω οτι έχω οθόνη με ανάλυση 1600x900 και οτι δεν με ενδιαφέρει να τα έχω όλα στο full.

Η GTS250 είναι πολύ ανώτερη αυτής που έχεις. Είναι ουσιαστικά μια 9800GTX+ με άλλη ονομασία.

Απο την στιγμή που παίζεις με την 9500GT με την συγκεκριμένη θα ενθουσιαστείς. Στην ανάλυση της οθόνης σου θα σε καλύψει απόλυτα. :)

Ευχαριστω και γω !!!

Ειναι οτι ακριβως εψαχνα

Ημουν ετοιμος να παρω την 4830 me 50 euro και το εψαχνα λιγο το θεμα βρηκα τα εξης

GTS 250 = 9800GTX ~ ATI 4850

9800 GT ~ ATI 4830

Kαι εγώ παρήγγειλα δύο μιας και έχω όρεξη να πειραματιστώ για να τις βάλω ώς physx dedicated cards. Σε αυτή την τιμή είναι δέλεαρ για πειραματισμούς.

Απο την άλλη όπως είπα το custom cooler τους είναι αθόρυβο και διαθέτουν και hdmi θύρα οπότε ακόμα και αν δεν πιάσει το κόλπο δεν θα πάνε χαμένες, η μια θα μπεί στο media center και την άλλη κάπου θα την δώσω εκτός και αν ασχοληθώ και κάνω κανα mod για sli στο P45 της p5q pro turbo.

Με άλλα λόγια σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. :P

Ρε παιδια το sli πως ακριβως γινεται?

Πρεπει να εχει καποιος 2 υποδοχες για καρτα γραφικων στη μητρικη του? η ενωνονται 2 καρτες με διαφορετικο τροπο ?

2 pci-e θύρες.

Ποιά μητρική έχεις?

Ασε, μια παλια ASUS P5GD2 μς CPU P4 στα 3 GHz και μια 6600 GT πανω

γι' αυτο δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα για καρτα γραφικων μιας και το πισι το εχω κυριως για station και θελω να παιζει ανετα ταινιες HD και mkv.

Για παιχνιδια δεν με πολυενδιαφερει αρκει να σηκωνει κανα PES, για ολα αυτα πιστευω ειναι μια χαρα αυτη η καρτα σε αυτα τα λεφτα

VFM!!!

αν βάλεις και 3Ε το κόστος απόστολής πάμε στα 45...

-----------------------------------------------

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3 € για Αττική και Θεσσαλονίκη, και 7 € για την υπόλοιπη Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε παραγγελία αξίας μέχρι 90,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ενώ για παραγγελίες αξίας άνω των 90,00 € δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτη.

-----------------------------------------------

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...