Προς το περιεχόμενο

GTS 250 512MB @ 42 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σε σχέση με μια gts240?

H GTS240 είναι περίπου μια 9800GT.

παιδια ξερει κανεις αυτη ειναι καλυτερη απο 6800GS και 6800GT αξιζει για αλλαγη ??

Κατά πολύ καλύτερη, μιλάμε για 4 γενιές μπροστά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την προσφορά της 4850 πριν λίγο καιρό κάποιοι είχαν επιλέξει παραλαβή απ' το κατάστημα και δεν πλήρωσαν μεταφορικά.

Από το site του μουλτιραμα:

Οι προσφορές web αναφέρονται σε προιόντα που διατίθονται σε τιμές προσφοράς μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβή στον χώρο σας. Αν έχετε επιλέξει προιόντα με ένδειξη ‘’προσφορά web’’ και παραλαβή απο κατάστημα Multirama τότε κατά την παραλαβή θα τιμολογηθείτε την λιανική τιμή του προιόντος.

Το αλλάξανε..? γιατί και γω έτσι πήγα να το κάνω αλλα μετά το είδα..

παιδια ξερει κανεις αυτη ειναι καλυτερη απο 6800GS και 6800GT αξιζει για αλλαγη ??

Κλασεις καλυτερη, δεν συγκρινονται καν

Εντελως ανομοιες, εγω ηδη την παρηγειλα για αναβαθμιση της 6600GT

Από το site του μουλτιραμα:

Οι προσφορές web αναφέρονται σε προιόντα που διατίθονται σε τιμές προσφοράς μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβή στον χώρο σας. Αν έχετε επιλέξει προιόντα με ένδειξη ‘’προσφορά web’’ και παραλαβή απο κατάστημα Multirama τότε κατά την παραλαβή θα τιμολογηθείτε την λιανική τιμή του προιόντος.

Το αλλάξανε..? γιατί και γω έτσι πήγα να το κάνω αλλα μετά το είδα..

Ναι, το ξέρω, αλλά στο ελλαδιστάν είμαστε, τίποτα δε μου φαίνεται παράξενο.

Αξίζει η αναβάθμιση;

Υπό προϋποθέσεις, ναι. Αν π.χ. δώσεις κάπου τόσα την GTS240 ή τη βάλεις σε άλλο σύστημα, ναι.

Αλλιώς όχι, οι διαφορές είναι μικρές.

mtzs, εσύ θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά.

Με την προσφορά της 4850 πριν λίγο καιρό κάποιοι είχαν επιλέξει παραλαβή απ' το κατάστημα και δεν πλήρωσαν μεταφορικά.

Σίγουρα;Στην σελίδα τους πάντως λένε

Καλά way to slow.... :(

Eγώ πάντως που έκανα παραγγελία για παραλαβή απο κατάστημα και μου ήρθε και το ε-μαιλ επιβεβαίωσης η τιμή είναι αυτή της προσφοράς χωρίς την επιπλέον επιβάρυνση.

Και το έχω ξανακάνει στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο χωρίς πρόβλημα. :P

Απο την στιγμή που η παραγγελία σου επιτρέπει να επιλέξεις παραλαβή απο κατάστημα και στο τελικό στάδιο αλλά και στο ε-μαιλ δεν αλλάζει το συνολικό κόστος δεν μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...