Προς το περιεχόμενο

GTX 275 896 MB @ 99 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

και sli να μην ψαχνεις ειναι μια αρκετα καλη λυση :P

δεν εχει το dx11 της 5770-gts450 και τη μικρη καταναλωση, αλλα σε αυτη τη τιμη ειναι η πιο δυνατη σε τομεα καθαρων επιδοσεων

τι εγινε ξεστοκαρουν στα multirama?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και sli να μην ψαχνεις ειναι μια αρκετα καλη λυση :P

δεν εχει το dx11 της 5770-gts450 και τη μικρη καταναλωση, αλλα σε αυτη τη τιμη ειναι η πιο δυνατη σε τομεα καθαρων επιδοσεων

τι εγινε ξεστοκαρουν στα multirama?

Μάλλον ναι... πάντως @ 99€ λέει, και ας είναι ζεστή, και για να προλάβω μερικούς GTX 275 > HD 5770 :)

Αν και είναι DX10 τα αξίζει τα λεφτά της....θα σου έλεγα να πουλήσεις κανένα 50ρικο την 260 και να πήγαινες σε αυτήν...στα 100ευρώ δεν νομίζω να παίρνεις κάτι καλύτερο...

Αν και είναι DX10 τα αξίζει τα λεφτά της....θα σου έλεγα να πουλήσεις κανένα 50ρικο την 260 και να πήγαινες σε αυτήν...στα 100ευρώ δεν νομίζω να παίρνεις κάτι καλύτερο...

δεν αξιζει γτ το 50 ευρω που θα δωσει δεν θα το παρει σε αυξηση επιδοσεων της ταξης του +50% .

Γιατι, καθε ευρω "πρεπει" να ειναι +1%?

Απ όσο φαντάζομαι εννοεί ότι, αφού θα πληρώσει 2 φορές την αξία της τωρινής του κάρτας, θα θα περιμένει αύξηση των επιδόσεων κοντά στο 50%.

Καλα δεν κερδιζει μονο σε επιδοσεις.Μπορει να καιει πιο λιγο και ταυτοχρονα εχει καινουργια καρτα και ανανεωνεται και η εγγυηση.Δηλαδη εχεις λιγο παραπανω το κεφαλι σου ησυχο.

(τα λεω αυτα μπας και πισω τον εαυτο μου οτι δεν εκανα βλακεια που εδωσα την 4870Χ2 που ειχα και περιμενω ακομα την 6950 2g.100% αυξηση τιμης σε εμενα.120 την εδωσα,244 την καινουργια και δεν βαζω μεσα την αρχικη αγορα της).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...