Φειδίας Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αγαπητοί φίλοι, Ήθελα τη βοήθειά σας. Ο υπολογιστής το Laptop μου σήμερα το πρωί (λειτουργικό XP Media Center Edition) δεν άνοιγε,έβγαζε blue screen και επανεκινούσε. Έκανα τεστ στο hardware από το recovery utility και μου έδειξε σφάλμα στον σκληρό δίσκο.Έβγαλα τον δίσκο αγόρασα μια εξωτερική θήκh SATA και τον σύνδεσα στον άλλο υπολογιστή που έχει Windows 7 και μέσω των οποίων κατόρθωσα και τον επιδιόρθωσα.Έβγαλε μια επιλογή για έλεγχο του δίσκου και επιδιόρθωση των αρχείων, τον έλεγξα και ετσι κατόρθωσα και τον άνοιξα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στον λογαριασμό μου ΣΤΟ DESKTOP και να τα μεταφέρω. Το πρόβλημα που βγάζει είναι : You ll need to provide administrator permission to copy this folder πατάω Continue αλλά δε βγάζει τίποτα. Προσπάθησα κάτι να κάνω μέσα από τα Properties,Security αλλά δεν ξερω ακριβώς την διαδικασία. Μήπως ξέρει κάποιος πώς θα μπορέσω να πάρω δικαίωμα για να μεταφέρω τα αρχεία μου; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αφού(και αν) έφτιαξες τον σκληρό ξανά βάλε τον στο laptop και δες αν ξεκινάει και μπορείς να έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου,οπότε τα γράφεις σε εξωτερικό δίσκο ή ότι σου βρίσκεται. Προφανώς είχες ασφάλεια στο λειτουργικό σου και ο ποιο εύκολος τρόπος είναι αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Να τον ξαναβάλεις στο laptop και να δοκιμάσεις να ξαναξεκινήσεις τα εκεί Windows (αφού "επιδιορθώθηκε"), δοκίμασες; ...edit : με πρόλαβε ο τροχονόμος του MS-DOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φειδίας Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Οχι δε το δοκίμασα. Βασικά δε θέλω να γίνει τίποτα και χάσω τα αρχεία μόυ πάλι. ¨ολα τα υπόλοιπα αρχεία μπορώ να α διαβάσω πχ MY Documents.Μόνο με όσα είναι στο desktop, του λογαρισμού μου δε μπορώ. Με τα security settings υπάρχει τρόπος; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Λίγο δύσκολο "να ξαναχάσεις τα αρχεία σου πάλι" ( = ο δίσκος, έχει πιθανώς κάποιο πρόβλημα, από ελάχιστο έως σημαντικό), και το αποτέλεσμα ΙΣΩΣ να ήταν το ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ "κρασάρισμα" των Windows (ίσως πάλι να υπάρχει ζημιά, είτε φυσική = δίσκος, είτε ψηφιακής φύσεως, με συνέπεια είτε να ξαναδουλέψουν τα συγκεκριμένα Windows μετά από παίδεμα, είτε και καθόλου πια). Σε κάθε περίπτωση, είτε μέσω της εξωτερικής θήκης συνδέεται ο δίσκος, είτε στο λάπτοπ μπαίνει, ό,τι είναι να πάθει θα το πάθει (είτε ο ίδιος, είτε το ψηφιακό file system του). Συμπέρασμα/γνώμη : προσπάθα να ξαναξεκινήσεις τα Windows του, ξαναβάζοντάς τον στο λάπτοπ. (δεν είναι ότι δεν βλέπω την επαναλαμβανόμενη ερώτηση για security bypass, αλλά προσωπικά δε μου αρέσει να δίνω σχετικές οδηγίες. Υπάρχουν πάντως παντού στο Web) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φειδίας Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εντάξει, όλα καλά. Ανακτησα όλα τα αρχεία μου. Ευχαριστώ,να στε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εντάξει, όλα καλά. Ανακτησα όλα τα αρχεία μου. Ευχαριστώ,να στε καλά! Πες αν δεν σου κάνει κόπο και τον τρόπο με τον οποίο τα ανάκτησες,έτσι για μελλοντική αναφορά,αν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.