cyber_katsarida Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 έχω μια LG 32', τη οποία την έχω "ξεκλειδώσει" ώστε να παίζει ταινίες μέσω της USB. το ξεκλείδωμα δεν έγινε με κάποιο πείραγμα στο firmware αλλά με τη χρήση ενός τηλεκοντρόλ meliconi. τώρα αν την πάω για service επειδή μου έκανε κάτι κόλπα με τον ήχο υπάρχει περίπτωση να μου πούνε πως δεν ισχύει η εγγύηση; να επαναφέρω την tv στην αρχική της κατάσταση αν είναι να τη στείλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 να επαναφέρω την tv στην αρχική της κατάσταση αν είναι να τη στείλω; Μπορείς να το κάνεις; Δηλαδή το «ξεκλείδωμα» αυτό που έκανες από το remote control είναι πλήρως αναστρέψιμο; Αν ναι, δε θα έπρεπε να το ρωτάς καν, είναι "no brainer": Το κάνεις μόνο και μόνο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στην περίπτωση που 1 στις 1000 θα τσεκάρουν κάτι τέτοιο στο service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.