Προς το περιεχόμενο

Cosmote και Joy 845

Galatea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν 2 ημέρες άλλαξα δίκτυο από Vodafone σε Cosmote. Χρησιμοποιώ το Vodafone 845 το οποίο υποτίθεται ότι υποστηρίζει και τα άλλα δίκτυα!

Το 1ο 2ωρο που είχα μέσα τη νέα SIM κι ενώ ακόμα δεν είχε τελειώσει η διαδικασία ενεργοποίησης, με πήραν κάποιοι φίλοι και κατευθείαν η εφαρμογή κλήσης κράσαρε και ύστερα με πέταξε στην αρχική οθόνη για να περάσω πάλι τον PIN.

Σκέφτηκα ότι θα ταν μάλλον γιατί δεν είχε τελειώσει η διαδικασία. Πράγματι, από τη στιγμή που μου ήρθε πια το sms που έλεγε ότι ολοκληρώθηκε η ενεργοποίηση, οι κλήσεις μου γίνονταν κανονικά.

Χτες, κι ενώ είχα κανονικά διάφορες κλήσεις χωρίς πρόβλημα, το βράδυ πάλι μου έκανε τα ίδια της πρώτης μέρας. Σήμερα πλέον δεν μπορώ να δεχθώ καμία κλήση.

Πριν πάω σε ανάλογο κατάστημα για βοήθεια, πως την κόβετε την κατάσταση;

Edit: Η εφαρμογή που κρασάρει είναι η com.android.phone . Επίσης επέλεξα manually δίκτυο και πάλι το πρόβλημα δε λύθηκε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ό,τι σου κράσαρε το συγκεκριμένο system app δεν έχει να κάνει με το το κινητό είναι Vodafone branded.

Επομένως, backup και restore(όπως και στο iPhone!!!).

Κάνω hard reset λοιπόν... Σε λίγο θα ξέρω να σας πω αν το έλυσε.

Nikoskon, ναι το φαντάστηκα αυτό αλλά θέλησα να παρέχω όσες περισσότερες πληροφορίες σχετικές κτλ.

Κάνω μια ευχή και... format screen!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...