Προς το περιεχόμενο

προβλημα με firefox

pozitronio1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω εγκατεστημενα τα xp και οταν παω να τρεξω τον firefox δεν ανοιγει το παραθυρο αλλα απο το task manager βλεπω οτι τρεχει. αν πατησω 2 φορες τον firefox παλι δεν εμφανιζεται τπτ αλλα στο task manager το βλεπω 2 φορες. το κανω απεγκατασταση , το ξαναεγκαθιστω και παλι τα ιδια. τι να κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως η συμπεριφορά αυτή έχει να κάνει με αυτό http://www.insomnia.gr/topic/402650-mscorsvwexe/page__view__findpost__p__3930276

Με τον ιό τι έκανες;

προχθες χαλασε το pc μου (καρτα γραφικων-ενσωματομενη)και πηρα τον σκληρο δισκο και τον εβαλα σε εξωτερικη θηκη για να παρω τα αρχεια μου.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω τα links που ειχα στα αγαπημενα στον mozila .καμια βοηθεια please

προχθες χαλασε το pc μου (καρτα γραφικων-ενσωματομενη)και πηρα τον σκληρο δισκο και τον εβαλα σε εξωτερικη θηκη για να παρω τα αρχεια μου.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω τα links που ειχα στα αγαπημενα στον mozila .καμια βοηθεια please

Menu Σελιδοδείκτες-Οργάνωση σελιδοδεικτών-Εισαγωγή και αντίγραφο-Επαναφορά-Επιλογή αρχείου....

Για Windows XP: Επιλέγεις τη διαδρομή: Εξωτερικός σκληρός:\Documents and Settings\Όνομα χρήστη\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Όνομα υποφακέλου.default\bookmarkbackups και διπλοπατάς το αρχείο με την πιο πρόσφατη ημερομηνία. ΟΚ

Για Windows 7: Εξωτερικός σκληρός:\Users\Όνομα χρήστη\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\Όνομα υποφακέλου.default\bookmarkbackups και διπλοπατάς το αρχείο με την πιο πρόσφατη ημερομηνία. ΟΚ

Menu Σελιδοδείκτες-Οργάνωση σελιδοδεικτών-Εισαγωγή και αντίγραφο-Επαναφορά-Επιλογή αρχείου....

Επιλέγεις τη διαδρομή: Εξωτερικός σκληρός:\Documents and Settings\Όνομα χρήστη\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Όνομα υποφακέλου.default\bookmarkbackups και διπλοπατάς το αρχείο με την πιο πρόσφατη ημερομηνία. ΟΚ

οταν παταω στο Documents and Settings μου βγαζει access is denied τι κανω τωρα?

Προφανώς ο φάκελος έχει κάποιο είδος προστασίας από το σύστημα και δεν επιτρέπει το άνοιγμά του. Περίμενε μήπως πάρεις απάντηση από άλλο μέλος του forum, που γνωρίζει τον τρόπο να αρθεί η προστασία και ωστόσο θα ψάξω και εγώ να βρω λύση.

Δοκίμασε μήπως με το XYplorer 9.90.0600 από: http://www.xyplorer....plorer_full.zip

μπορέσεις να προσπελάσεις το φάκελο και να πάρεις το αρχείο που είπα παραπάνω ακολουθώντας τη διαδρομή που ανέφερα.

Δοκίμασε και το xplorer² από: http://www.zabkat.com/x2down.htm

Αν δε γίνει τίποτε περίμενε μήπως φανεί ο Gi0 και σου δώσει λύση ή κάλεσέ τον με pm

Δεν σε ρώτησα και ποια Windows είχε το παλιό σύστημα, η διαδρομή που ανέφερα ισχύει μόνο για ΧΡ.

ωραια το βρηκα το backup! μια χαρα με το xplorer² !τωρα το backup με τι προγραμμα να το τρεξω?γιατι μου πεταει μνμ οτι τα win δεν ξερουν πως να το τρεξουν

Ξαναδιάβασε το post #4 και κάνε αυτά που σου γράφω από το μενού του νέου Firefox (αν είναι έδοση 3.6....) Αν είναι έκδοση 4 τότε αλλάζει λίγο ο τρόπος Menu Σελιδοδείκτες-Οργάνωση σελιδοδεικτών-Εισαγωγή και αντίγραφο-Επαναφορά-Επιλογή αρχείου....

Αν έχεις 4 πες μου να σου βρω τη διαδρομή αν δεν τα καταφέρεις μόνος. Νομίζω ότι λείπει το "Οργάνωση σελιδοδεικτών" και στη θέση του υπάρχει "Προβολή όλων των σελιδοδεικτών". Απάντησε αμέσως αν είναι να εγκαταστήσω την 4 και να σου απαντήσω ακριβώς.

τον 4 εχω,το βρηκα το εκανα αλλα δεν τους πηρε.το backup το εκανα copy στο desktop και το εβαλα απο εκει γιατι δεν το επερνε αλλιως

Εννοείται ότι θα έπρεπε να το βάλεις σε κάποια θέση ώστε να μπορείς να το επιλέξεις από εκεί, από τη στιγμή που δεν μπορούσες να ανοίξεις το φάκελο που το περιείχε παρά μόνο με το Xplorer2.

Τελικά μπήκαν στη θέση τους οι σελιδοδείκτες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...