Προς το περιεχόμενο

Ποιο απο τα 2 κινητα?

thommas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Ψάχνω να αγοράσω κινητό. Είμαι ανάμεσα στο Samsung Galaxy 551 και στο Sony Ericsson X8. Έχω κοιτάξει τα χαρακτηριστικά τους και σκέφτομαι να πάρω ένα από αυτά τα δύο.

Θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σας σχετικά: με την αξιοπιστεία, την αναμονή αν σταλεί το κινητό για service και τις βλάβες που παρουσιάζουν αυτές οι δύο εταιρίες. Είναι και οι δύο εξίσου αξιόπιστες?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα Tommas

Εγω εχω περισσοτερη εμπειρια με τα sony ericsson καθως ειχα παντα.Αν και δεν ειχα ποτε καποιο σημαντικο προβλημα δεν νομιζω πως αν το προσεχεις θα σου παρουσιασει και εσενα!Τωρα,η ericsson ηταν παντα εγγυηση αλλα σε αυτα τα νεα μοντελα(x8,x10,x8mini,x10mini.e.t.c.)δεν ξερω αν κρατησει την αξιοπιστια της!Αν ρωτας την γνωμη μου θα επερνα το x8 που εχει ακουσει καλες κριτικες,αλλα τωρα αν εσυ δν πολυ συμπαθεις τα ericsson δοκιμασε το samsung!Γενικοτερα,μια δοκιμη απο κοντα σε ενα καταστημα πωλησης θα ξεκαθαρισει λιγο την αποψη σου!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω και το Blade (που από οτι είδα δεν υπάρχει σε πολλά καταστήματα) που μου είπατε και θα αποφασίσω. Οσο για κινητά samsung τι λέτε? Μου αρέσει το Galaxy 551 που ανεφερα, γιατί έχει QWERTY πληκτρολόγιο.

Για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. :)

θα πάρεις ένα κινητό που κάνει 5 φορές λιγότερο από το Iphone και θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη? Πήγαινε παίξε σε ένα πλαίσιο καλύτερα.

:lol:

Γιατί κακό είναι? Μια χαρά κινητάκι φαίνεται από τα Reviews και σε πολύ καλή τιμή. Το να το θέλω να το χρησιμοποιήσω λίγο, γιατί σου κάνει εντύπωση?

:lol:

Γιατί κακό είναι? Μια χαρά κινητάκι φαίνεται από τα Reviews και σε πολύ καλή τιμή. Το να το θέλω να το χρησιμοποιήσω λίγο, γιατί σου κάνει εντύπωση?

μα επειδη θα το δουλεψεις θα τρελαθεις

Αν σε ενδιαφέρει το χαμηλό SAR, μεταξύ των δύο που ανέφερες πλεονεκτεί το Samsung.

μπορει να το εχει με handsfree η bluetooth.το εχω συνεχεια με το handsfree και δεν εχω κανενα προβλημα

μα επειδη θα το δουλεψεις θα τρελαθεις

Τόσο ε? Θα βάλω αγγελία σύντομα? :lol:

Τα καλύτερα ακούω!

μπορει να το εχει με handsfree η bluetooth.το εχω συνεχεια με το handsfree και δεν εχω κανενα προβλημα

Μια πολύ καλή λύση. Με όλα τα κινητά πρέπει να χρησιμοποιούμε Hands Free.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...