vasilisga Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 τις τελευταιες 10-20 μερες εχω κατι απροσδοκητα κρασαρισματα στο pc τα κρασαρισματα συμβαινουν σε ενετλως τυχαιες περιπτωσεις, αφου εχω παρατηρησει να μου κρασαρει μολις κανει boot στα windows, οταν βλεπω βιντεακι στο youtube, σημερα ενω επαιζα manager το crashαρισμα ειναι απλα παγωμα της οθονης, ουτε μπλε οθονες, ουτε errors ουτε τιποτα, που λυνεται μονο με το reset button ως εναν απο τους υποπτους ειχα το o/c που εχω κανει, αλλα περναω 20λεπτα stress test, χωρις προβλημα, ειναι δυνατον να μου κολαει με ελαχιστη χρηση οπως παιζωντας manager και ακουγοντας ραδιο ταυτοχρονα? δεν νομιζω επισης δεν θα επρεπε να μου πεταει μπλε οθονες αν οφειλεται σε ενδεχομενο μη σταθερο o/c? πριν λιγο εκανα και ενα προχειρο memtest για μιση ωρα χωρις προβληματα τρεχω 3-4 3dmark στη σειρα χωρις προβλημα παλι τωρα εβγαλα μνημες, καρτα γραφικων και τις ξαναεβαλα σκεφτηκα να κανω κανενα restore των windows αλλα ως πιο παλιο σημειο μου εχει τις 22 Μαρτιου, οπου και πριν αυτη την ημ/νια ειχα προβλημα μετα εψαξα να βρω τι εφαρμογες ειχα εγκαταστησει, ολο αυτο τον καιρο και ηταν 2 παιχνιδια μονο, δεν νομιζω να οφειλεται σε αυτα εκανα και 2 scanαρισματα 1 με avast, 1 με super anti spyware πριν 2-3 μερες μηπως και λυθει το θεμα, αλλα σημερα μου ξανακολησε οποτε ακυρο γενικα δεν μου κολαει ολη την ωρα, σε βαση ας πουμε 1 φορα στις 2-3 μερες εχει να προτεινει κανεις κατι? ευχαριστω το συστημα μου ειναι athlon 250 4x1gb ddr3 3850 256mb 400w cm psu win7 64bit ultimate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 το crashαρισμα ειναι απλα παγωμα της οθονης, ουτε μπλε οθονες, ουτε errors ουτε τιποτα, που λυνεται μονο με το reset button Αυτό το κάνει όταν χάνει ξαφνικά των σκληρό δίσκο,τώρα ή κάποιο καλώδιο κουνιέται (έστω και ελάχιστα) ή το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα ή ο ίδιος ο δίσκος έχει «αρπάξει»,διαλέγεις και παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 πραγματικα τον σκληρο δεν τον σκεφτηκα καθολου... το τροφοδοτικο, δεν ξερω ενος χρονου ειναι coolermaster, λες να τα εφτυσε? ξανα ανοιξα το κουτι, ελεγξα τα καλωδια του σκληρου, του αλλαξα και θυρα sata ελπιζω να μην ξαναπαρουσιαστει... αμα κανω κατι diagnostic tests της wd λες να βρουνε αν υπαρχει προβλημα? σε ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αν και δεν αποκλείεται να χαλάσει τροφοδοτικό ακόμα και στο ένα χρόνο θα το άφηνα για τελευταίο. Τα διαγνωστικά ελέγχουν μόνο την καλή λειτουργία του δίσκου, δεν μπορούν να σου πουν αν υπάρχει πρόβλημα κάπου αλλού(επαφές κ.τ.λ.). Σε εμένα το έκαμνε σε έναν δίσκο/τροφοδοτικό όπου το βύσμα «κολυμπούσε» κανονικά στον σκληρό οπότε το κατάλαβα σχετικά εύκολα,σε εσένα μπορεί να είναι και κάτι εντελώς άσχετο που παρουσιάζει το πρόβλημα,να μην έχει σχέση καν με των δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αν και δεν αποκλείεται να χαλάσει τροφοδοτικό ακόμα και στο ένα χρόνο θα το άφηνα για τελευταίο. Τα διαγνωστικά ελέγχουν μόνο την καλή λειτουργία του δίσκου, δεν μπορούν να σου πουν αν υπάρχει πρόβλημα κάπου αλλού(επαφές κ.τ.λ.). Σε εμένα το έκαμνε σε έναν δίσκο/τροφοδοτικό όπου το βύσμα «κολυμπούσε» κανονικά στον σκληρό οπότε το κατάλαβα σχετικά εύκολα,σε εσένα μπορεί να είναι και κάτι εντελώς άσχετο που παρουσιάζει το πρόβλημα,να μην έχει σχέση καν με των δίσκο. καλα ενοειται οτι δεν θα μου πει αν κανει καλη επαφη η οχι, αυτο ελειπε... :lol: νομιζω οτι κουμπωνει σχετικα καλα, και προσεξα ωστε να μην ζοριζεται απο καπου το καλωδακι sata μαλιστα, αμα δεν εχει σχεση με τον δισκο, η γενικοτερα αμα μου το ξανακανει, πραγματικα δεν ξερω τι θα πρεπει να κοιταξω... σαν πρωτη φαση θα επαναφερω τα bios settings σε default, και αν συνεχισει μου φαινεται θα παω και σε φορματ, ε αμα μου το κανει και τοτε κλαφτα Χαραλαμπε... πραγματικα δεν θελω να φτασω στο σημειο να κανω format σε καμια περιπτωση... ελπιζω να διορθωθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Θα σου πρότεινα να λειτουργήσεις το σύστημα χωρίς o/c πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Θα σου πρότεινα να λειτουργήσεις το σύστημα χωρίς o/c πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. ε ναι, αμα μου ξανακρασαρει το επομενο βημα θα ειναι αυτο αν και με βλεπω μετα για νεο επεξεργαστη γιατι το μικρο αυτο o/c το χρειαζομαι ρε γμτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 μολις μου ξανακρασαρε... all default απο το bios και βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 λοιπον για την ιστορια θα πω οτι επανεφερα τα παντα default απο το bios και ειναι ολα κομπλε, εξακολουθω να μην μπορω ομως να καταλαβω γιατι δεν μου εβγαζε bsod η γιατι μου περνουσε κανονικα τα stress test... τελικα δεν ειμαι τοσο καλος overclocker οσο πιστευα... :lol: θα ξαναδοκιμασω απο την αρχη παλι για πιο σταθερο συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.