Προς το περιεχόμενο

Πως να το γραψω σε DVD?

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα μεγαλο αρχειο AVI.Το εχω μεταφερει απο καμερα[capture]αναλογικη στον υπολογιστη μου.Το μεγεθος του ειναι 23.7 GB.Πως μπορω τωρα να το γραψω σε DVD,ωστε να το μοιραστω με τους φιλους μου,δηλαδη να το δουν και αυτοι? Ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

«να το γράψω σε DVD» = «να δημιουργήσω ένα DVD-Video που παίζει σε επιτραπέζια DVD players»; Ή απλά «να το συμπιέσω/κωδικοποιήσω ώστε να χωράει για να γραφτεί σε ένα άδειο δισκάκι ώς Data DVD»... ;

Ειναι 27 λεπτα και 40.Μικρο σε διαρκεια.Απλα εγω οπως ηταν απο την κασεττα Hi8, το μετεφερα με την SONY βιντεοκαμερα και με το προγραμμα powerDirector στον υπολογιστη μου.Τιποτα αλλο.

Καλά τι στον κόρακα ρυθμίσεις έχει αυτό το πρόγραμμα;;;

Το Hi8 έχει ανάλυση 560×480 σε τι codec το έγραψε;ακόμα και με full DV το ανώτατο είναι 25Mbit/s που θα έδινε άνετα δυο ώρες βίντεο.

Αν το δεχτεί κάποιο πρόγραμμα όπως το DVDflick ή το ConvertXtoDVD καλώς, άποψη μου πάντως να το ξανατραβήξεις με ποιο ανθρώπινες ρυθμίσεις.

...με το προγραμμα powerDirector στον υπολογιστη μου...

Στοιχηματίζω πως το PowerDirector έχει και δυνατότητα μετατροπής του video σε διάφορα formats ώστε να καταφέρεις αυτό που ζητάς στο αρχικό σου μήνυμα. Έλεγξες καθόλου την τεκμηρίωση του προγράμματος για να δεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Πραγματικα εχει και αλλα Format.Εγω παντα επιλεγω το AVI για την μεταφορα[capture] απο την Hi8.Θεωρω, και απο οτι εχω ακουσει,ελαχιστα χανει σε ποιοτητα.

http://img11.imageshack.us/i/25mar11120044am.png/

Η αναλυση που το μεταφερει ειναι αυτη:

http://img854.imageshack.us/i/10149512.png/

Δεν χρειάζεται να διορθώσεις κάτι. Το capture τώρα πάει, έγινε, για κανένα λόγο δεν αξίζει να κάτσεις να το ξανακάνεις. Κοίτα τώρα πώς μπορείς να φορτώσεις το AVI αυτό στο PowerDirector και να το μετατρέψεις σε format που σε βολεύει.

Τι να κανω? Αυτα γνωριζω,δυστυχως...Πως διορθωνονται αυτα?

Αν δεν βγάλεις άκρη με το PowerDirector δες τα δυο προγράμματα που πρότεινα,αν δεν τα καταφέρει το σύστημά σου ή τα προγράμματα με 23GB αρχείο,τότε βρήκες έναν λόγο για να ξανά κάνεις το capture ;)

Μια χαρα μου το εκανε το προγραμμα που εχω-PowerDirector.Απο τα 23.7 GB, τα εκανε 5.56 GB,του εβαλα και ενα DVD μου το εγραψε κανονικα χωρις προβλημα και ολα ΟΚ.Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...