Giorgos09 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Γραφω εδω το προβλημα μου καθως τα συμπτωματα δειχνουν οτι φταιει η καρτα γραφικων. Μολις εκανα αλλαγη σκληρου δισκου εχω το εξης προβλημα. Οταν ανοιγω δυο παραθυρα απο ενα παιχνιδι η ενα παραθυρο και ενα βιντεο η οθονη ανα χρονικα διαστηματα παρωνει η υπερλαγκαρει για τουλαχιστον 5 δευτερολεπτα το ποντικι ομως κουνιεται κανονικα. Αυτο συμβενει πιο συχνα οταν ανοιγω 2 παραθυρα παιχνιδιου δλδ χρησιμοποιειται παραπανω η καρτα γραφικων. Κατα τη διαρκεια του παγωματος ο επεξεργαστης η καρτα γραφικων και η χρησιμοποιηση του σκληρου δισκου πεφτουν περιπου στο 5% οπως δειχνει το task manager. Το θεμα ειναι οτι η καρτα γραφικων χρησιμοποιειται στο 100% και οταν εχω ανοιχτο μονο ενα παραθυρο παιχνιδιου που δεν συμβενει το γεγονος αρα δεν φταει απαραιτητα η υπερφορτωση της. Απο την αλλη ομως τι σχεση μπορει να εχει ο σκληρος δισκος? Ξερει καποιος πως μπωρω να βρω τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ποιο δίσκο έβαλες στο pc και ποιον είχες(υποθέτω ότι σε αυτόν έχεις εγκαταστήσει το παιχνίδι); Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Πριν την αλλαγή άνοιγες 2 παράθυρα παιχνιδιών χωρίς κανένα πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ειχα τον WD3200BEVE SCORPIO BLUE και εβαλα τον WD3200BEKT -00KA9T0. Δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα ουτε με το προηγουμενο δισκο ουτε σε αλλα PC οταν ανοιγω 2 παραθυρα. Εχω την 8600M GT και μονο ενα σκληρο δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 διάβασε εδώ,βασικά μερικές φορές οι δίσκοι είναι σεταρισμένοι για sata1 και πρέπει να τους αλλάξεις εσύ σε sata2,την είχα πατήσει και εγώ έτσι μια φορά. http://www.pcbuyerbeware.co.uk/Build3.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 διάβασε εδώ,βασικά μερικές φορές οι δίσκοι είναι σεταρισμένοι για sata1 και πρέπει να τους αλλάξεις εσύ σε sata2,την είχα πατήσει και εγώ έτσι μια φορά. http://www.pcbuyerbeware.co.uk/Build3.htm Τωρα που το λες ειχα κανει ενα παρομιο θεμα γι αυτο. Ο δισκος μου λεει οτι ειναι ΑΤΑ device. Οταν εγιξε η αλλαγη κατω δεξια στις ειδοποιησεις των windows εμφανιστηκε το σημα που σου βγαζει οταν συνδεεις usb και λεει ασφαλης καταργηση συσκευων. Αυτο το εικονιδιο το εχω συνεχεια και οταν το ανοιγω μου βγαζει σαν συνδεδεμενη συσκευη τον σκληρο δισκο. Δηλαδη τον εχουν συνδεσει μεσω usb? Απο κει ειναι το προβλημα9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ειχα τον WD3200BEVE SCORPIO BLUE και εβαλα τον WD3200BEKT -00KA9T0. Δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα ουτε με το προηγουμενο δισκο ουτε σε αλλα PC οταν ανοιγω 2 παραθυρα. Εχω την 8600M GT και μονο ενα σκληρο δισκο. Για λαπτοπ μιλάμε; To τι γίνεται σε άλλα pc δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Δε μου λες τη μετάβαση στο νέο δίσκο την έκανες με cloning του παλιού δίσκου στο νέο ή έκανες εκ νέου εγκατάσταση των windows; Αν έκανες το τελευταίο εγκατέστησες τους τελευταίους drivers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Clean install τα windows και latest drivers. Αν υπαρχει προβλημα με τη συνδεσμολογια του δισκου θα τους το παω πισω καθως μου τον αλλαξαν λογο εγγυησης και οχι επειδη τον επελεξα εγω απλα πρεπει να ξερω ποιο ειναι το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Τωρα οταν κανω μεταφορες αρχειων κολλαει απιστευτα και δεν μπορω να κανω καποια αλλη εργασια μεχρι να τελειωσει η μεταφορα. Υπαρχει καποιο tool να τσεκαρω αν δουλευει καλα ο δισκος η αν ειναι συνδεδεμενος σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Aν είναι συνδεδεμένος σωστά πρέπει να το ελέγξεις εσύ. tools πολλά 1. Hard Disk Sentinel 2. Διαγνωστικό του κατασκευαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Τωρα οταν κανω μεταφορες αρχειων κολλαει απιστευτα και δεν μπορω να κανω καποια αλλη εργασια μεχρι να τελειωσει η μεταφορα. Υπαρχει καποιο tool να τσεκαρω αν δουλευει καλα ο δισκος η αν ειναι συνδεδεμενος σωστα? Τα μεταφέρεις από που προς που;; Γενικά ενδέχεται να έχει πρόβλημα το filesystem και όχι ο δίσκος ο ίδιος,οπότε κάνε και έναν έλεγχο σφαλμάτων windows7 έλεγχο σφαλμάτων windowsXP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Aν είναι συνδεδεμένος σωστά πρέπει να το ελέγξεις εσύ. tools πολλά 1. Hard Disk Sentinel 2. Διαγνωστικό του κατασκευαστή Αν το ανοιξω και το ελεγξω τοτε μπορει να μου πουν οτι χανω την εγγυηση. Υπαρχει καποιο τεστ που μπορει να μου δειξει τι ταχυτητες εχει δισκος? Αν ειναι συνδεδεμενος σωστα θα πρεπει να τρεχει το ιδιο οπως ολοι οι 7200rpm. Σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 giorgo αν τον ανοίξεις δεν ξέρω αν χάνεις εγγύηση. Σε κάποια μηχανήματα πχ dell αν τον ανοίξεις δεν χάνεις εγγύηση. Αλλά αφού είσαι σε εγγύηση και στον αλλάξανε αυτοί γιατί χτυπιέσαι και δεν τους λες το και το κύριοι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.