louros7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 παιδια θελω την βοηθεια σας για κουτι για HTPC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Εγώ εχω να προτείνω αυτο Lc17 και το Lanbox Lite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ξερουμε τιμες γι'αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Η επιλογή του κουτιού εξαρτάται καθαρά απο το τι σκοπεύεις να βάλεις μέσα και απο το ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Αν σκέφτεσαι να φτιάξεις ένα καθαρά htpc με onboard κάρτα γραφικών, ή κάποια low profile κάρτα με hdmi μόνο και μόνο για να βλέπεις hd περιεχόμενο στην TV τότε κινήσου σε κάτι μικρό σε διαστάσεις και ύψος. Δηλαδή που να δέχεται m-atx μητρικές,2 πύρηνους cpu's με χαμηλό tdp, low profile ψύκτρες κλπ. Aν τώρα σκοπεύεις να φτιάξεις ένα htpc το οποίο θα μπορεί εκάστοτε να χρησιμοποιηθεί και σαν gaming rig με 4 ή 6core cpu's θα πρέπει να βρείς κάποιο ευρύχωρο κουτί, με ικανοποιητικό airflow (14cm και 12cm ανεμιστήρες έναντι των 8cm και 6cm που έχουν τα περισσότερα) και το απαραίτητο ύψος και χώρο στο εσωτερικό για να δεχτεί τις τελευταίες κάρτες και ψηλές tower ψύκτρες (>16cm). Δες και αυτά που είναι πολύ οικονομικά, ευρύχωρα και όμορφα: Recom Media Centre Case - Standard Edition [MC1] κοστίζει 55€ (μπορείς να κατεβάσεις το pdf για να δείς περισσότερα χαρακτηριστικά) NΟΧ Μedia II που κοστίζει 71€ εδώ Το ίδιο με οθόνη Imon lcd http://www.msystems.gr/index.php?category=1225&product=11881 και αυτό το SILVERSTONE CROWN CW01B. Όπως βλέπεις προτείνω μέχρι τα 160 ευρώ. Αν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα πάς και σε άλλες μάρκες. Εγώ προσωπικά αν σκεφτόμουν για hptc αποκλειστικά θα πήγαινα στο πρώτο το οποίο εξωτερικά μοιάζει πολύ με το Antec fusion remote max που έχω και στοιχίζει πολύ λιγότερο. Όσο αφορά την οθόνη lcd αν το σκέφτεσαι, προσωπική μου γνώμη τσάμπα χρήματα, διότι αφενός χαλάνε εύκολα, το βράδι κάποιες απο αυτές είναι εκνευριστικές ακόμα και με την χαμηλότερη φωτεινότητα και αφετέρου αν όχι αυτές τα remote control τους χαλάνε πολύ γρήγορα. Κρίμα να δώσεις πάνω απο τα 2πλάσια χρήματα μόνο και μόνο για την oθονίτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 φιλε τι να σου πω....?? με καλυψες πληρως!!! σέυχαριστω ποιο πολυ για ταινιες το θελω.. σε τι καρτα γραφικων λες να καταληξω(οικονομικη)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Σε τι ποσοστό το θες για ταινίες; Γιατί παίζουν και media players, εκτός κι αν θες κατεβαστήρι και σερφάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 βλεπω συνεχεια ταινιες και σειρες και ξερω τα media players οτειναι καλα. πιστευεις οτι αξιζουν καλυτερα τα media players απο ενα htpc σχετικα φθηνο? εχω ακουσει οτι τα e-great ειναι πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κοίτα, εγώ που σκεφτόμουν να στήσω HTPC αποκλειστικά για προβολή ταινιών και ειδικά HD υλικού, τελικά κατέληξα σε αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι αστεία μικρό, αλλά δε μασάει. Δεν καταναλώνει πάνω από 7W. Βέβαια αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις το HTPC για σερφάρισμα ή σαν κατεβαστήρι, προφανώς και πας σε HTPC. Αν θες απλά δυνατότητες δικτύωσης, πας σε media player που σου δίνει τέτοια δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 το wd αξιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αν σ' ενδιαφέρουν οι δυνατότητες δικτύωσης όπως προανέφερα, ναι. Σε διαφορετική περίπτωση όχι (κατ' εμέ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 thanks παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.