Προς το περιεχόμενο

Αγορα ηχειων..

chakra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω τα Logitech χ-230 2 χρονακια τωρα μια χαρα κανουν την δουλεια τους αλλα τα βαρεθηκα θελω το κατι παραπανω τωρα ετσι για να γουσταρουμε.. :D

Η χρηση τους ειναι τα παντα μουσικη-ταινιες-παιχνιδια..

Ποια λετε εσεις?Με εμφαση στο bass για να απολαμβανουμε και τα psytrance μας??? :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ελεγα για καποια πιο εμπορικη λυση παιδες δεν λεω ωραια και **ματα τα monitors αλλα ξεφευγουν πολυ..αντε το πολυ κανα 150 ΜΑΧ να σκασω..

btw τα σπανε οι liquid troll :-D

Σε αυτά τα λεφτά το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το παρακάτω set:

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=11539&ext=skroutz

Τα έχω ακούσει σε φίλο μου και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλά.

Δεν σου προτείνω Monitors καθώς δεν θα έχεις το χρωματισμό στο μπάσο που θα σου δώσει ένα 2.1, το οποίο ζητάς.

To Sub φαίνεται να παίζει από ψηλά σύμφωνα με τη σελίδα...

Τα harman kardon δεν παίζουν και τόσο χαμηλά, αλλά το ηχητικό αποτέλεσμα είναι καλό. Αν τα Edifier παίζουν πιο ψηλά (το Sub) από τα harman kardon όμως, τότε δεν θα έλεγα ότι παίζει καλά το Sub.

Τοσο καλα ειναι αυτα τα harman kardon τελικα??

Παντου βλεπω να τα προτεινουν ολοι και να ναι ευχαριστημενοι..εγω πρωτη φορα που τα δα μου φανηκαν καπως δν μου γεμισαν και πολυ το ματι δεν τα περιμενα να ναι ετσι τοσο καλα..

Δηλαδη στα λεφτα αυτα τα harman kardon ειναι καλυτερα απο τα LOGITECH Z-2300 και τα CREATIVE GIGAWORKS T3?

Chakra δεν σου συνιστώ μονιτορ λόγω μουσικής που ακούς.

Ηχεία θα επερνα κανονικά με έναν καλο ενισχυτη.

Σε ηχεία σε pc διάφορα δεν θα δεις απο τα υπαρχοντα

Sent from my iPhone using Insomnia

Εγω ελεγα για καποια πιο εμπορικη λυση παιδες δεν λεω ωραια και **ματα τα monitors αλλα ξεφευγουν πολυ..αντε το πολυ κανα 150 ΜΑΧ να σκασω..

btw τα σπανε οι liquid troll :-D

κομμάτι είναι το liquid troll ρε από τον chakra :P

Ειναι καλυτερα τα Edifier S530 απο τα Logitech Z2300?

Κοιτωντας για αυτα πηρε το ματι μου τα S730 που εχουν 100 ευρω παραπανω και 150watt ομως.. ^_^

Τα S730 είναι state of the art όσον αφορά τα pc-speakers. Καταπληκτικοί δορυφόροι, φοβερό σαμπ. Δε μιλάω απλώς για στάθμες, αλλά για overall performance. Aν μπορείς να διαθέσεις το μαρούλι, αποτελούν επιλογή μονόδρομο προτού πάει κάποιος σε λύση "στερεοφωνικός ενισχυτής/καλά ηχεία".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...