_chris_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 οι βάσεις στήριξης για GPS στο αυτοκίνητο ταιριάζουν όλες; εννοώ για συσκευές ίδιου μεγέθος. έπεσε στα χέρια μου ένα TurboX i50 το οποίο έχει μια εγκοπή στο πάνω μέρος και 2 εγκοπές στο κάτω όπου κουμπώνει και στη βάση του. αν πάρω ένα άλλο GPS άλλης φίρμας, ίδιου μεγέθους (5') θα ταιριάξει στη βάση; δηλαδή θέλω να πω υπάρχει κάποιο πρότυπο σε αυτό το θέμα ή κάθε εταιρία έχει τις δικές τις βάσεις όπως γίνεται και με τους φορτιστές των κινητών; διότι αν γίνεται κάτι τέτοιο αν σου σπάσει μια βάση τι κάνεις; η βάση που έχω έχει ραγίσει σε ένα σημείο και την φοβάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Αν κρίνω από το navigom και το garmin (4.3" και τα δύο) που έχω στα χέρια μου... ούτε στο περίπου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 οπότε την κάτσαμε. κι αν σου σπάσει μια τότε τι κάνεις; αν είναι κανένα κινέζικο τρέχα γύρευε.... υπάρχει περίπτωση να βρεις βάση ξεχωριστά; υπάρχουν μήπως universal βάσεις; αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι αποτελεσματικές αν υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.