Προς το περιεχόμενο

Bluetooth JABRA @ e-shop

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Είναι από το newsletter με κωδικό προσφοράς 1121 και το έχει 19.90 που είναι πραγματικά καλή τιμή :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιος ...

δεν ξερω , καλη τιμουλα φαινεται .. αν το χει και κανενας να μας πει τη γνωμη του καλο θα ηταν ..

Κοίτα τα 20 ευρώ πιστεύω ότι τα αξίζει μιας και με τα ίδια χρήματα είναι δύσκολο να βρεις κάτι ανάλογο...

Δες και αυτή την κριτική.

Εκανα παραγγελια, καθαρα λογω προσφορας.

Αυτος ο υπερκαταναλωτισμος μας εχει καταστρεψει..

Το επισιμο site: http://www.jabra.com/sites/mobile/NA-US/Products/Pages/JabraBT8010.aspx

Πρεπει να ειναι "παλιο" παντως γιατι δεν βλεπω να παιζει πολυ γενικα με ενα προχειρο ψαξιμο..

Ειναι μαζί με το δευτερο αυτο που ειναι σαν ακουστικο..;

Βάρος: 37 γρ. (με το εξάρτημα stereo).

Δηλαδή;

Κοίτα τα 20 ευρώ πιστεύω ότι τα αξίζει μιας και με τα ίδια χρήματα είναι δύσκολο να βρεις κάτι ανάλογο...

Δες και αυτή την κριτική.

Σιγουρα ναι , αλλα στις περισσοτερες φωτογραφιες φαινονται 2 headsets και αυτο με μπερδευει ... θελει ενα ο προισταμενος μου ..

Παντως δεν αλλαζω με τιποτα το Plantronics 975 που εχω εδω και κανα 2 χρονια περιπου .... απιστευτο ... στα 65Ε περιπου απο Ebay ...

Ξεστοκαρισμα κανουν ... απ οτι φαινεται ..

Αυτό με τα 2 headset και εμένα με μπερδεύει.Όπως και να έχει δεν παύει να είναι καλή τιμή...

Τα Plantronics είναι όντως κορυφαία.

Αυτό με τα 2 headset και εμένα με μπερδεύει.Όπως και να έχει δεν παύει να είναι καλή τιμή...

Τα Plantronics είναι όντως κορυφαία.

Σιγουρα ειναι μια τιμια τιμουλα ... αλλα μας μπερδευουν ... :P

Ξεκινησα με το Jawbone 2 , πηγα στο plantronics 925 , βγαινοντας απτο αμαξι μου εφυγε κι επεσε σε λακουβα με νερο ... φοβερη τυχη ... μετα πηρα το πολυ καλο ivoice pro κι επειδη αρχισε να χαλαει το λαστιχακι απτο "αγκιστρο" χτυπησα το plantronics 975 , που ειναι φοβερο , παω σε χωματινες διαδρομες με το ποδηλατο και δεν κουνιεται απτο αυτι ... κι ενα ακομα θετικο του σημειο , ειναι η θηκη-φορτιστης!

Για οποιον ψαχνει ενα φτηνο ΒΤ που να συνδεει 2 κινητα (ειτε 1) ειναι μια καλη επιλογη ...

Περιμενουμε τα νεα απτα παιδια που (θα) το παραγγειλαν (ουν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...