vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω πως αλλά μετά από προσπάθεια αρκετής ώρας συνδέθηκε με blade.... συγχαρητηρια....τουλαχιστον ενας εκανε δουλεια και θα κοιμηθει ησυχος.εχω κατι νευρα............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω πως αλλά μετά από προσπάθεια αρκετής ώρας συνδέθηκε με blade.... Το blade έχει android;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το blade έχει android;;; σοβαρα μιλας???????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 σοβαρα μιλας???????????????????????? Ναι.Γιατί τι έχει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingdragon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 συγχαρητηρια....τουλαχιστον ενας εκανε δουλεια και θα κοιμηθει ησυχος.εχω κατι νευρα............. Δοκίμασε να πας στο menu από το bluetooth και να κάνεις delete all paired phones από τα settings. Μετά κάνε κατάργηση το bluetooth Jabra από τη λίστα με τις ανευρεθέντες συσκευές στο blade και κάνε πάλι αναζήτηση, αφού πρώτα το bluetooth είναι στο pairing mode.Δοκίμασε επίσης να πατήσεις να πατήσεις το κεντρικό κουμπί στο Jabra αυτό που βρίσκεται στο κέντρο της ροδέλας που ρυθμίζει τον ήχο....Αυτά έκανα... Καλή επιτυχία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε να πας στο menu από το bluetooth και να κάνεις delete all paired phones από τα settings. Μετά κάνε κατάργηση το bluetooth Jabra από τη λίστα με τις ανευρεθέντες συσκευές στο blade και κάνε πάλι αναζήτηση, αφού πρώτα το bluetooth είναι στο pairing mode.Δοκίμασε επίσης να πατήσεις να πατήσεις το κεντρικό κουμπί στο Jabra αυτό που βρίσκεται στο κέντρο της ροδέλας που ρυθμίζει τον ήχο....Αυτά έκανα... Καλή επιτυχία.... ενα μπλε κουτακι βγαζει μονο τιποτα αλλο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingdragon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πάτα το κουμπί με το menu και μετά χρησιμοποίησε τη ροδέλα και η επιλογή με το στρόγγυλο κουμπι μέσα στη ροδέλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω πως αλλά μετά από προσπάθεια αρκετής ώρας συνδέθηκε με blade.... Οι πρώτες εντυπώσεις τι λένε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ενα μπλε κουτακι βγαζει μονο τιποτα αλλο..... παίδες και εγώ το είχα και το εφτιαξα . από ότι κατάλαβα πρέπει να το πειράξατε όταν φόρτιζε και να πατήσατε το pairing mode πιο πολύ από ότι έπρεπέ και μπήκε σε update mode . δεν είναι τίποτα .. δεν eχει τίποτα η συσκευή . άπλα κατεβάστε το Jabra PC Suite και κάντε update με το JabraFwUpdater.exe . αλλιώς δεν μπόρεσα να το βγάλω απο το update mode Οι πρώτες εντυπώσεις τι λένε;;; καλούτσικο είναι και έχει μεγάλη εμβέλεια (έμενα μου δούλευε ενώ το κινείτο ήταν 2 δωμάτια διπλά ) όταν παίζει mp3 πρεπει να το έχεις πιο κοντά Με βλέπω να πηγαίνω αύριο για παραλαβή... Μια τελευταία ερώτηση : Στο αυτί στέκεται καλά??? ( γιατί σε αρκετά reviews αναφέρουν σαν αρνητικό το ότι δεν κρατιέται καλά σε σχετικά "μικρά" αυτιά ) καλά κάθετε άλλα δεν το εμπιστεύομαι για τρέξιμο .. Υπάρχει κανείς που να παρέλαβε και να του δουλεύει οκ???? το δοκίμασα σε pc και στο diamond 2 και στα 2 οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πάτα το κουμπί με το menu και μετά χρησιμοποίησε τη ροδέλα και η επιλογή με το στρόγγυλο κουμπι μέσα στη ροδέλα.. τιποτα μονο ενα μπλε κουτι ουτε γραμματα τιποτα παίδες και εγώ το είχα και το εφτιαξα . από ότι κατάλαβα πρέπει να το πειράξατε όταν φόρτιζε και να πατήσατε το pairing mode πιο πολύ από ότι έπρεπέ και μπήκε σε update mode . δεν είναι τίποτα .. δεν eχει τίποτα η συσκευή . άπλα κατεβάστε το Jabra PC Suite και κάντε update με το JabraFwUpdater.exe . αλλιώς δεν μπόρεσα να το βγάλω απο το update mode φιλος στειλε με Links εχω τρελαθει..........το κατεβασα αλλα δεν εβλεπε και den το ειχε στη λιστα το bluetooth.ekana refresh αλλα τιποτα.το ειχεσ κλειστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 παίδες και εγώ το είχα και το εφτιαξα . από ότι κατάλαβα πρέπει να το πειράξατε όταν φόρτιζε και να πατήσατε το pairing mode πιο πολύ από ότι έπρεπέ και μπήκε σε update mode . δεν είναι τίποτα .. δεν eχει τίποτα η συσκευή . άπλα κατεβάστε το Jabra PC Suite και κάντε update με το JabraFwUpdater.exe . αλλιώς δεν μπόρεσα να το βγάλω απο το update mode καλούτσικο είναι και έχει μεγάλη εμβέλεια (έμενα μου δούλευε ενώ το κινείτο ήταν 2 δωμάτια διπλά ) όταν παίζει mp3 πρεπει να το έχεις πιο κοντά καλά κάθετε άλλα δεν το εμπιστεύομαι για τρέξιμο .. το δοκίμασα σε pc και στο diamond 2 και στα 2 οκ Επομένως σε HTC wildfire λογικα θα είναι κομπλέ;;;Γιατί ένα ΝΟΚΙΑ bt που έχω δεν μου συνδέεται για μουσική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω πως αλλά μετά από προσπάθεια αρκετής ώρας συνδέθηκε με blade.... Πώς το έκανες φίλε μου? Το κινητό δεν μου ζητάει τον κωδικό. Συνεχή αναζητηση κάνει αλλά χωρίς σύνδεση. Το βλέπει κανονικά το jabra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Επομένως σε HTC wildfire λογικα θα είναι κομπλέ;;;Γιατί ένα ΝΟΚΙΑ bt που έχω δεν μου συνδέεται για μουσική... χμ δεν είναι σίγουρο.. το d2 τρέχει wm .άλλα ένας φίλος 2 σελίδες πίσω το σύνδεσε με android άρα δεν νομίζω να έχει probl (αν θες παντός φορτώνω android στο κινητό και σου λέω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 εκει που εχει να επιλεξω συσκευη για update μενει κενη η θεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.