mamakossa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σας Η ερώτηση μου ειναι η εξής¨ εχω παρει ενα hard disc file server και τον εχω συνδεσει στο router με καλλώδιο οι υπολογιστες του σπιτιου το ανα γνωρίζουν γίνεται να μπαινω στο ιντερνετ απο αλλου (π.χ δουλεια) και να βλέοω τον δισκο μου κάπως ώστε να μην ανυσηχω καθε φορα που ειμαι στην δουλεια μηπως χρειαστω καποιο αρχειο ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα και καλώς ήλθες στην παρέα. Ποιον δίσκο έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamakossa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 βασικα ειναι το media palyer με σκληρο δισκο μεσα ειδα οτι υποστηριζει ενα samba πρωτοκολλο και εναν neighbor web http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/Turbo-X-Full-HD-Media-Player-Oscar-2TB-HDMI-WiFi-USB2-0-Host-OSCAR-2TB.htm ειναι πολυ δυσκολο να γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.