nicoc89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Έχω αυτό το ποντίκι σε μαύρο λογικά η ίδια έκδοση είναι και έχω windows 7. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω το google chrome πολλές φορες αρχίσει να αναβοσβήνει συνεχώς ο δείκτης και όταν μείνει ακίνητος εξαφανίζεται. Δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση ούτε το ποντίκι είναι χαλασμένο γιατί λειτουργεί μια χαρά την ίδια ώρα όταν το πάω στην επιφάνεια εργασίας η σε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Καμια ιδέα πως μπορώ να το φτιάξω? Δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το ποντίκι μπορεί να φταίει κάτι άλλο αλλά επειδή το ποντίκι κάνει νερά είπα να το ανοίξω εδώ το θέμα. HELP!
simon23196 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 αυτό που λες μου θυμίζει μερικά προγράμματα που κάνουν record την οθόνη σου (μην πάει ο νους σου στο κακό). Απλώς το λέω αυτό γιατί λογικά είναι θέμα λογισμικού... προσπάθησε να επανεγκαταστασήσεις καινούρια προγράμματα η και το chrome
probe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ίσως αυτό το άρθρο να σε βοηθήσει http://www.mydigitallife.info/2010/02/25/mouse-pointer-flickers-blinks-or-disappears-in-web-browser-ie-firefox-google-chrome/
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Το ιδιο ακριβως επαθα χθες με τον firefox 4.αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια γιατι λεω,ενταξει θα τα επαιξε ο flash κλασσικα.κλεισιμο του browser και ξανα ανοιγμα και εστρωσε. Να δω ποτε θα δουλεψει σωστα το flash player....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.