stergi@n Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Θελω να αγορασω Laptop σε καλη τιμη και ειμαι αναμεσα σε Dell και Toshiba.Τελικα κατεληξα στο παρακατω μοντελο http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-15r-4742-laptop-pentium-dual-core-p6100-20-ghz-156%22-led-mayro/prod950025pp/ Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εχω το ιδιο ακριβως και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος. Πολυ καλα χαρακτηριστικα, καλη τιμη, και δεν κολλαει και πουθενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Θελω να αγορασω Laptop σε καλη τιμη και ειμαι αναμεσα σε Dell και Toshiba.Τελικα κατεληξα στο παρακατω μοντελο http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-15r-4742-laptop-pentium-dual-core-p6100-20-ghz-156%22-led-mayro/prod950025pp/ Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ Παιχνίδια παίζεις ; Καλό είναι σε αυτά τα χρήματα και με καλή κάρτα γραφικών που σε καλύπτει στο 95 % των παιχνιδιών , νομίζω το έχουν παιδιά εδώ στο forum και είναι ευχαριστημένα , ο επεξεργαστής καλός είναι ( δεν είναι i3 αλλά την δουλειά του την κάνει χωρίς πρόβλημα ( ο i3 αξίζει αν τρέχει στα 2.4 ghz οι υπόλοιποι δεν έχουν τρελλές επιδόσεις για να σου πω την αλήθεια )) μην το φοβάσαι τσίμπα το , στο βρήκα εδώ πιο φθηνό !! http://www.pcstation.eu/dell-inspiron-15r-pentium-dual-core-p6100-2-0-ghz-15-6-led.html Εχω το ιδιο ακριβως και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος. Πολυ καλα χαρακτηριστικα, καλη τιμη, και δεν κολλαει και πουθενα! Να ο πρώτος !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi@n Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Οχι δεν το θελω για παιχνιδια πιο πολυ για δουλεια,internet και μουσικη.Τρεχω να το παρω.Ευχαριστω για το Link με το καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pooky(1) Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κι εγώ το ίδιο έχω. Έβαλα το Crysis II να δω πως πάει, κόλλησα, το προχώρησα, το τέλειωσα και το ευχαριστήθηκα με τα ακουστικά και την ένταση στο σωστό level χωρίς να κολλήσει πουθενά!!!!!!! Ήθελα να το τελειώσω στο gaming rig, αλλά το λαπτοπάκι το έτρεξε νεράκι!!!!!!! Για ταινίες, μουσική, σερφάρισμα, κατέβασμα, και όποιο game θες, είναι τζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 μια απο τα ίδια και εδώ, το σταθερό έχει αρχίζει και γεμίζει σκόνες τελευταία... !! αν δεν θές να ξεφύγεις απο τα 600 ευρώ είναι καλή επιλογή... κοίτα όμως και το άλλο τοπικ με το dell που είναι λίγο πιο ακριβό με πολύ καλύτερο επεξεργαστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.