Προς το περιεχόμενο

Διαμοιρασμός σύνδεσης Ιντερνετ

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μοιράζομαι την σύνδεση με φίλο μου στην ίδια πολυκατοικία. Λοιπόν θέλω αφού μπορώ να συνδεθώ μαζί του να μοιράσω την σύνδεση μου απο το PC σε iPhone,PSP, κ.τ.λ.π που δεν έχουν την δυνατότητα να πιάνουν το WiFI από το διαμέρησμα του φίλου μου. Είμαι σε Windows 7 μπορώ να το κάνω κάπως αυτό? Επίσης έχω στην διάθεσή μου αυτό --> D-Link DWL-900AP+ μπορώ να το συνδέσω κάπως στο pc και να μοιράσω την υπάρχουσα σύνδεση?Αν και βλέπω πρέπει να συνδεθεί στο router...

Όλες οι λύσεις δεκτές παιδιά... :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειτε παιρνεις ενα repeater (η access point που μπορει να παιξει ως repeater)και το ρυθμιζεις να κανει repeating στο δικτυο του φιλου σου.

Ειτε παιρνεις ενα access point (πχ το dlink που εχεις ειναι μια χαρα για την περιπτωση) πιανεις τον φιλο σου και δινεις με ethernet σε ενα wireless router και φτιαχνεις νεο δικτυο δικο σου με αυτο το router, με το οποιο θα καλυψεις το σπιτι σου.

Καπως ετσι δηλαδη: Wireless φιλου σου--->dlink συνδεδεμενο με το φιλο σου--->router--->wireless δικο σου--->συσκευες δικες σου

Εάν βάλω το dlink με UTP καλώδιο στο PC (που έχει ήδη internet) δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να μοιράσει το υπάρχον internet από το pc... ώστε να μην πάω να αγοράζω repeater η να συνδέω καλώδια στο σπίτι του φίλου μου...

Καπως ετσι δηλαδη: Wireless router φιλου μου--->wireless δικο μου--->dlink συνδεδεμενο με το pc μου---συσκευες δικες σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...