warcraftman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 έχω xp windows κ μου φέρανε έναν τριαντάρι δίσκο να τον φορμάρω κ να ξαναπεράσω xp το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βγάλω τον δικο μου δίσκο κ να περάσω τον 30αρι για να τον κάνω boot ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Για να καταλαβω..Αυτος ο δικσος θα μεινει στο pc σου για να εχεις τα windows σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Πρέπει η εγκατάσταση να γίνει στον Η/Υ όπου θα δουλεύει,αν την κάνεις στον δικό σου δεν θα δουλεύει σε άλλο Η/Υ ή τουλάχιστον θα έχει σοβαρά προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warcraftman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Σωστά πρέπει να γίνει στον υπολογιστή που θα τρέχει τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.