Προς το περιεχόμενο

Kαθαρισμος mat επιφανιας των razer mouse?

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω την εξης απορια.Πως και με τι υλικα μπορω να καθαρισω την ματ επιφανια του ποντικιου,απο τα αποτυποματα που αφηνει ο ιδροτας.

Αυτα τα υγρα μαντιλακια που καθαριζουμε το πληκτολογιο ή τις οθονες,κανουν?

Δε θελω να του καταστρεψω το χρωμα,γιαυτο ζητω απο οσους εχουν αυτα τα ποντικια τις συμβουλες τους!

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αρκετό νερό βάλει μισή σταγόνα απορυπαντικο πιστών. Σε ένα μπουκάλι 1μισολιτρο πχ. Μην βάλεις σε καμία περίπτωση πιο πολύ απορυπαντικό

Και εγω το οινοπνευμα σκεφτικα σαν ιδανικη λυση,γιατι εξατμιξεται αμεσως,ενω το νερο μενει!

Μαλλον αυτο θα κανω.

Αυτα τα υγρα μαντιλακια που ειναι για τα πληκτρα,δε κανουν?

Αυτό που παίζει ρόλο είναι τι διαλύτη έχει το χρώμα και όχι τι εξατμίζεται πιο γρήγορα. Οι βρωμα που αφήνουμε είναι με βάση το νερό ανθρώπινο λίπος και ρυπαντες της ατμόσφαιρας οπότε αυτό που σου είπα είναι ιδανικός διαλύτης. Εσύ είσαι σίγουρος πως το χρώμα που έχουν χρησιμοποιήσει δεν διαλιεται από την αλκοόλη?

Το νερακι με το φαιρι είναι σίγουρο αποτελεσματικό ασφαλές και συμφαιρει :)

Kαι ομως οι περισσοτεροι χρηστε razer,στα ξενα φορουμ,προτινουν με λιγο οινοπνευμα σε ενα μαλακο πανι,που δεν αφηνει χνουδι!

Οποταν,για να χρεισημοποιουν αυτον το τροπο,λογικα δε επιδρα στο χρωμα της επιφανιας του!

Τι οινοπνεύματα και καθαριστικά υγρά μαντιλάκια (με χημικά προφανώς) για καθαρισμό του mouse pad απο τα στίγματα του ιδρώτα?

Νιώστε ρε σεις λέμε. :P

Πάρε απο ένα σούπερμάρκετ φίλε μου ένα πανάκι μικροινών (microfiber).

Βρέξτο με νεράκι απο την βρύση, στίψτο καλά και καθάρισε το Mouse σου, το pad σου, το keyboard σου, το γραφείο σου, το κουτί σου και ότι άλλο επιθυμείς τέλεια και χωρίς να αφήνει στίγματα.

Εγγύηση. ;)

Ε μα...

Ξέρεις πόσα τέτοια έχω λιώσει? Όχι μόνο για το PC αλλά και για το αυτοκίνητο, τις τηλεοράσεις, το σπίτι γενικότερα.

Εγγύηση λέμε και αντέχουν πάρα πολύ. Επίσης όταν λερωθούν πολύ τα βάζεις πλυντήριο με λίγη σκόνη (αξίζει αν έχεις κάμποσα αλλιώς στο χέρι) και γίνονται καινούργια. :P

Ε μα...

Ξέρεις πόσα τέτοια έχω λιώσει? Όχι μόνο για το PC αλλά και για το αυτοκίνητο, τις τηλεοράσεις, το σπίτι γενικότερα.

Εγγύηση λέμε και αντέχουν πάρα πολύ. Επίσης όταν λερωθούν πολύ τα βάζεις πλυντήριο με λίγη σκόνη (αξίζει αν έχεις κάμποσα αλλιώς στο χέρι) και γίνονται καινούργια. :P

Στου ποσους βαθμους και σε τι προγραμμα-μαλλον στα συνθετικα?

Αν βιαζομε να το ριξω και στο στεγνοτηριο ή καλυτερα να τ'απλωσω στο μπαλκονι?

Στου ποσους βαθμους και σε τι προγραμμα-μαλλον στα συνθετικα?

Αν βιαζομε να το ριξω και στο στεγνοτηριο ή καλυτερα να τ'απλωσω στο μπαλκονι?

Ένα σύντομο πρόγραμμα με χαμηλή θερμοκρασία ίσα να φύγει η γλίτσα, αυτό χρησιμοποιώ εγώ. Δεν θα βάλεις μαλακτικό το σημαντικότερο

γιατί θα χαλάσεις τις μικροίνες. Τώρα αν κάποιος έχει εντρυφήσει βαθύτερα ας μας διαφωτίσει.

Έχω την εντύπωση πως το ρώτησε ειρωνευόμενος, ίσως και να κάνω λάθος βέβαια.

Ποιος σοβαρος θα εβαζε το mouse στο πλυντηριο?Θα το γεμιζε ολο με γδαρσιματα! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...