Προς το περιεχόμενο

Internet shoping VS centre shopping

thanos2718

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια απο τις 2 μεθοδους αγορας ακολουθειτε??Ποια τα πλεονεκτηματα και τα μεινοεκτηματα της μιας και ποια της αλλης??Ποια θα προτεινατε?

Δημοσ.

centre shopping

Επειδή:

- Βαριέμαι το ψώνια μεσω νετ

- Μου αρεσει η αλληλεπίδραση με αλλα άτομα

- Το θεωρώ πιο "υγείες"

- Θες να βαλεις και το οποιοδήποτε θεμα ασφάλειας? Πες το και ετσι...

Μειονέκτημα:

- Κάποιες φορες ειναι πιο ακριβό

Δημοσ.

Βασικα ηθελα απλα να παρω γνωμες γιατι βρηκα και ενα site με ρουχα στο net! Αλλα ηθελα να παρω και ιδεες για μια εκθεση στα αγγλικα :P :)

Πιστευετε πως ειναι επικινδυνο η αγορα ρουχων απο το net?

Δημοσ.

Δεν είναι επικίνδυνη αρκεί να ξέρεις το νουμερό σου. Π.χ στα Levi's γνωρίζω τι νούμερο φοράω...οπότε είναι σχετικά ασφαλές να ψωνίσω. Τώρα π.χ για κουστούμι ξεχασέ το...

Δημοσ.

Υποθέτω εννοείς επικινδυνότητα στην ασφάλεια των αγορών..Άμα αγοράσεις απο έμπιστο κατάστημα (και είναι η πλειοψηφία των καταστημάτων πλεόν), δεν έχεις απολύτως κανένα θέμα ασφάλειας. Πολλά e-shops μάλιστα, προσφέρουν και δυνατότητα αντικαταβολής, οπότε μηδενικό ρίσκο.

Γενικά, εγώκάνω αυτό που είπε και ένας φίλος παραπάνω. Τεχνολογικά και γενικά προιόντα που είναι δεδομένο του τι παίρνεις απο το internet. Ρούχα, αξεσουάρ, κλπ.. απο καταστήματα.

Δημοσ.

Ομως δεν υπαρχει περιπτωση αυτο που αγωρασες να σου βγει χαλασμενο και να μην παρεδεχτουν οτι ειναι δικια τους ευθηνη και να μην σου το αλλαξουν?

Δημοσ.

Είναι ακριβώς η ίδια πιθανότητα με το να αγοράσεις κάτι από φυσικό κατάστημα. :rolleyes:

Προσωπικά από φυσικά μαγαζιά αγοράζω ελάχιστα πράγματα. Τα περισσότερα τα παίρνω online και μάλιστα από εξωτερικό. Μόνο σε περίπτωση «έκτακτης ανάγκης» θα πάρω κάτι από κανονικό μαγαζί, επειδή είναι πιο γρήγορο. Αλλιώς... μόνο βενζίνες και supermarket.

Δημοσ.

ειδικα για ρουχα και παπουτσια ποτε απο το νετ. αμα δεν το δοκιμασεις να δεις πως πεφτει πανω σου η αν σε χτυπαει το παπουτσι τι κανεις; αντε πηραμε γουρουνι στο σακι κι οτι βγει;

Δημοσ.

ειδικα για ρουχα και παπουτσια ποτε απο το νετ. αμα δεν το δοκιμασεις να δεις πως πεφτει πανω σου η αν σε χτυπαει το παπουτσι τι κανεις; αντε πηραμε γουρουνι στο σακι κι οτι βγει;

Ποτέ μη λες ποτέ :mrgreen:

π.χ θα το σκεφτόμουν να αγοράσω από tailor4less ένα κοστούμι ραμμένο για μένα σε αυτή την τιμή...

Δημοσ.

πραγματικά αυτή την απορία έχω κι εγώ.

πως αγοράζουν μερικοί ρούχα και παπούτσια από το νετ.

εγώ πάω σε κατάστημα και δοκιμάζω 2-3 διαφορετικά για να βρω κάτι να μου κάνει (κυρίως ρούχα).

αλλά και παπούτσια ενώ πχ μπορεί να φοράω 42 σε μερικές μάρκες χρειάζομαι 43.

Δημοσ.

πραγματικά αυτή την απορία έχω κι εγώ.

πως αγοράζουν μερικοί ρούχα και παπούτσια από το νετ.

εγώ πάω σε κατάστημα και δοκιμάζω 2-3 διαφορετικά για να βρω κάτι να μου κάνει (κυρίως ρούχα).

αλλά και παπούτσια ενώ πχ μπορεί να φοράω 42 σε μερικές μάρκες χρειάζομαι 43.

οταν εισαι αντρας

ειναι ολα ευκολα

απο την αλλη

υπαρχει και η επιστροφη προιοντος

ας μην κανουμε την ζωη μας δυσκολη

χωρις λογο

Δημοσ.

Ποτέ μη λες ποτέ :mrgreen:

π.χ θα το σκεφτόμουν να αγοράσω από tailor4less ένα κοστούμι ραμμένο για μένα σε αυτή την τιμή...

και παλι, αμα δεν δεις την ποιοτητα του υφασματος δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, η φωτογραφια εξαταπατα ευκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...