atrobouki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Θα ήθελα την συμμετοχή σας στην απάντηση ενός ερωτηματολογίου για την πτυχιακή μου εργασία. Το ερωτηματολόγιο αφορά την αξιολόγηση τριών ιστοσελίδων και αποτελείται από 60 ερωτήσεις επιλογής. Παρακαλώ προσπαθήστε να ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και την βοήθεια σας στην ολοκλήρωση της πτυχιακής μου. www.surveymonkey.com/s/HJVWC8F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 τέλος... καλή επιτυχία με την εργασία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrobouki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Το συμπλήρωσα και εγώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrobouki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 οκ και απο εμενα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garage667 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Καλή επιτυχία και από μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrobouki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Thanks! Μέχρι στιγμής το έχουν ξεκινήσει 75 άτομα και το έχουν ολοκληρώσει 41. Το δείγμα που μου ζήτησε ο καθηγητής είναι 100 άτομα. Βοηθήστε παιδιά.. Please! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 εγινε. καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.