chmarini Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εχω περασμένα 2 λειτουργικά και XP Και VIsta Εδω και 2 χρονια που τα δουλευω δεν ειχα καποιο προβλημα . το προβλημα είναι οτι μόλις έκανα ενημέρωση στα Vista δεν μου μπαινει παλι στο λειτουργικό προσπαθησα ουτε και με safe mode αλλα μολις παει να μπει μου βγαζει (μην κλείσετε τον υπολογιστή μέχρι να γίνει η ενημέρωση ) και καπάκι μου ξαναξεκιναει απο την αρχη (restart) Τα Xp δουλευουν κανονικα !! Εαν εχει καμια ιδεα καποιος τι μπορει να φταίει !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αρχικά τσέκαρε το δίσκο σου με τα εργαλεία του Hiren's boot cd (http://www.hirensbootcd.org/). Εχω περασμένα 2 λειτουργικά και XP Και VIsta Εδω και 2 χρονια που τα δουλευω δεν ειχα καποιο προβλημα . το προβλημα είναι οτι μόλις έκανα ενημέρωση στα Vista δεν μου μπαινει παλι στο λειτουργικό προσπαθησα ουτε και με safe mode αλλα μολις παει να μπει μου βγαζει (μην κλείσετε τον υπολογιστή μέχρι να γίνει η ενημέρωση ) και καπάκι μου ξαναξεκιναει απο την αρχη (restart) Τα Xp δουλευουν κανονικα !! Εαν εχει καμια ιδεα καποιος τι μπορει να φταίει !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Το τί μπορεί να φταίει δε γνωρίζω, εγώ στη θέση σου θα έμπαινα στα ΧΡ και από εκεί θα μετακινούσα τα αρχεία και τους υποφακέλους από τον φάκελο Windows\Software Distribution\Download των Vista σε κάποιο προσωρινό φάκελο και θα έκανα επανεκκίνηση των Vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chmarini Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας ! έκανα και τα δυο άλλα δεν κατάφερα να το διορθώσω και τελικά έκανα format Ευχαριστώ για τη υποστήριξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.