Προς το περιεχόμενο

συνεχη resrart

chmarini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω περασμένα 2 λειτουργικά και XP Και VIsta Εδω και 2 χρονια που τα δουλευω δεν ειχα καποιο προβλημα .

το προβλημα είναι οτι μόλις έκανα ενημέρωση στα Vista δεν μου μπαινει παλι στο λειτουργικό προσπαθησα ουτε και με safe mode αλλα μολις παει να μπει μου βγαζει (μην κλείσετε τον υπολογιστή μέχρι να γίνει η ενημέρωση ) και καπάκι μου ξαναξεκιναει απο την αρχη (restart)

Τα Xp δουλευουν κανονικα !!

Εαν εχει καμια ιδεα καποιος τι μπορει να φταίει !!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά τσέκαρε το δίσκο σου με τα εργαλεία του Hiren's boot cd (http://www.hirensbootcd.org/).

Εχω περασμένα 2 λειτουργικά και XP Και VIsta Εδω και 2 χρονια που τα δουλευω δεν ειχα καποιο προβλημα .

το προβλημα είναι οτι μόλις έκανα ενημέρωση στα Vista δεν μου μπαινει παλι στο λειτουργικό προσπαθησα ουτε και με safe mode αλλα μολις παει να μπει μου βγαζει (μην κλείσετε τον υπολογιστή μέχρι να γίνει η ενημέρωση ) και καπάκι μου ξαναξεκιναει απο την αρχη (restart)

Τα Xp δουλευουν κανονικα !!

Εαν εχει καμια ιδεα καποιος τι μπορει να φταίει !!!!!!

Το τί μπορεί να φταίει δε γνωρίζω, εγώ στη θέση σου θα έμπαινα στα ΧΡ και από εκεί θα μετακινούσα τα αρχεία και τους υποφακέλους από τον φάκελο Windows\Software Distribution\Download των Vista σε κάποιο προσωρινό φάκελο και θα έκανα επανεκκίνηση των Vista.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας ! έκανα και τα δυο άλλα δεν κατάφερα να το διορθώσω και τελικά έκανα format

Ευχαριστώ για τη υποστήριξη ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...