Προς το περιεχόμενο

New Arrivals!

TwitterLover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατα η μαμα Apple μας παρουσιασε τα νεα Macbook Pro και iPad 2! Λοιπον ποτε πιστευεται οτι θα βγουν τα νεα iMac? Λεω να σηζητησουμε για ολα τα προιοντα, βασικα εγω πιστευω πως Ιουνιο-Ιουλιο θα εχουμε κανα iPhone 4S ή iPhone 5 (οπως θελετε πειτε το!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Lion θα το δώσει και μέσω του mac app store λογικά και έτσι θα το δώσει φθηνότερα.

Το Lion θα το δώσει και μέσω του mac app store λογικά και έτσι θα το δώσει φθηνότερα.

Η αγορά ρολάρει μια χαρά για την Apple. Της έφυγε το αγχος για την υποδοχή του ipad 2 και πιστεύω πως θα επιβραδύνει τις κινήσεις της. Όλα πιστεύω θα πάνε 2-3 μήνες "πίσω". Παρουσίαση iOS 5 το καλολαίρι με κυκλοφορία φθινόπωρο μαζί με το iphone 5 ( dual processor, λίγο μεγαλύτερη οθόνη). Τα iMac θα αναβαθμιστούν αλλά όχι κάτι θεαματικό για να περιμένει κανείς να αγοράσει τότε. Και αυτό το Thunderbolt Παναγία μου, πως τους ήρθε και το βάλανε από τώρα. Εγώ με FIrewire 800 συσκευές και κανά δύο άλλες με e-sata έχω κάνει επένδυση που δεν την αλλάζω για το Thunderbolt. Lion περιμένουμε αλλά και πάλι τρέχουμε σφαίρα με Snow και 64bit προγράμματα και Adobe CS5. Αυτά σε τίτλους. :)

Η αγορά ρολάρει μια χαρά για την Apple. Της έφυγε το αγχος για την υποδοχή του ipad 2

το μόνο άγχος που είχε (και έχει) η apple για το ipad 2 είναι ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει περισσότερα τεμάχια την μέρα... όλα τα άλλα ήταν λυμένα πριν καλά- καλά παρουσιαστή

Μαλιστααα ελπιζω η Apple να τηρησει την φετινη πολιτικη και να κρατησει τις τιμες τις ιδιες!!! ^_^

Εγώ πάλι ελπίζω να αλλάξει την πολιτική του shipping και να την κάνει όπως το ipad.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μάλλον το καλοκαίρι τα νέα μοντελά του iMac με μικρο-αναβαθμήσεις.

Λένε πως θα επανέλθει και το μαύρο macbook.

To iphone 5 δεν είναι σίγουρο πως θα βγεί το καλοκαίρι όπως συνηθείζετε κάθε χρόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...