Προς το περιεχόμενο

ξαφνικά κολλήματα υπολογιστή

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, ήρθα πάλι, και σόρρυ για την καθυστέρηση

καλό μήνα

μόλις το έκανα

Δεν έγινε τπτ

τώρα τελευταία δεν γινόταν κανένα κόλλημα

μέχρι που έβαλα το super antispyware

τον αποτελείωσα όταν εβαλα το avast

και εκεί που μπαίνω στα windows μου πετάει τα παράθυρα του, κολλάει σε ένα συγκεκριμένο φάκελο, και όταν πάω να μπω προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν ανοίγει

και όχι τπτ άλλο, πρέπει να βγάλω το kaspersky (έληγε η άδεια χρήσης)

και δεν φαίνεται στο "όλα τα προγράμματα"

έγω δύο antivirus μέσα

Δημοσ.

super antispyware το free ή το full από κανένα θείο;

Στο pc γενικά όταν έχεις 2 anivirus παθαίνει ένα τραλαλα να το πω;

Από ασφαλή λειτουργία δεν μπαίνει στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων;

Δημοσ.

το δωρεάν, δεν τα πάω καλά με το σόι μου...

από τον θείο πολύ σπάνια

σε ασφαλή λειτουργία δεν μπήκα, θα το κάνω και θα σε πω

Δημοσ.

αν θες καλο anti-spyware μαζι με το antivirus που εχεις, τοτε κατεβασε της malwarebytes (δεν δημιουργει προβληματα με antivirus προγραμματα, και τρεχει οποτε θες εσυ).

Δημοσ.

αυτή τη στιγμή είμαι από linux, και έχω πήξει στο κατέβασμα, αλλιώς τόση ώρα θα είχα κάνει ένα restart και θα έμπαινα...

για να μπω ασφαλή λειτουργία πρέπει πρώτα να επιλέξω ότι θέλω να μπω από τα windows και μετά να το πατήσω, έτσι?

Δημοσ.

A χα καλή ερώτηση. Δεν ξέρω ακριβώς πάτα το F8 μερικές πριν και μερικές μετά, δε μπορεί κάπου θα πιάσει :P

Δημοσ.

ευχαριστώ πραγματικά πολύ για την προθυμία αλλά τα έκανα σκατά...

έβγαλα δύο τρία άχρηστα προγράμματα από την προσθαφαίρεση μέσω ασφαλούς λειτουργίας αλλά σε άλλα που ήθελα να βγάλω δεν με άφηνε, ήθελε το PC να τρέχει κανονικά

και επειδή εγώ έμπαινα και μπλόκαρε και μου είχε σπάσει τα νεύρα, ιδού τα αποτελέσματα: http://www.insomnia.gr/topic/403809-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF/

Δημοσ.

κολλήματα πλέον δεν έχω, γιατί δεν μπορώ να μπω καν στα windows, και αυτό είναι πρόβλημα

δες το θέμα και θα καταλάβεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...