silve Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, Από χτες παρατήρησα μεγάλη αύξηση spam σχολίων σε ένα συγκεκριμένο άρθρο στο blog μου, το οποίο είναι στημένο σε wordpress. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί παρατήρησα ξαφνικά τεράστια αύξηση των visitors στη σελίδα μου και ανακάλυψα πως όλα τα spam μηνύματα λαμβάνονται και ως επισκέψεις, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βλέπω ποίος είναι ο πραγματικός αριθμός των επισκεπτών μου. Σχεδόν κάθε 5 λεπτά (και λιγότερο ίσως) έχω και ένα νέο spam! Για να μην δημοσιεύονται, φυσικά έχω εγκαταστήσει το plugin akismet που με έσωσε πραγματικά. Το θέμα είναι ότι τα spam προσμετρούνται και ως επισκέπτες... Είναι δυνατόν έτσι ξαφνικά να αρχίζουν τόσα πολλά spam μηνύματα; Αν γνωρίζεται για το τι πρόκειται να παίζει ή αν πιστεύετε κάποιο πιθανό πρόβλημα που οφείλεται σε μένα ή οτιδήποτε άλλο σας παρακαλώ πείτε μου πιθανές λύσεις γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.... Σας ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων. Edit: Μέχρι στιγμής σήμερα είχα πάνω από 600 spam μηνύματα και στην ουσία οι επισκέπτες μου είναι 600+, δηλαδή όλα τα spam συν τους καθημερινούς επισκέπτες που έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garage667 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εχει παραγίνει το κακο ειναι η αληθεια..Και σε μενα πανω κατω τα ιδια.Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις και πολλά...Το Akismet είναι αρκετά καλό...Αν δεν είχαμε και αυτο, δεν θα καναμε αλλη δουλεια από το να σβηνουμε συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 πραγματικά γίνετε χαμός το τελευταίο καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Επειδή δεν πήγαινε άλλο έβαλα να κάνουν εγγραφή όσοι θέλουν να σχολιάζουν. Αν και δεν μου αρέσει σαν ιδέα σε blog αλλά δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trolaios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δες και αυτό.. Τρεις μέρες το χρησιμοποιούμε και δεν έχουμε πάρει spam : Growmap Anti Spambot Plugin ..Απλά ζητάει ένα κουτάκι να το τσεκάρει ο επισκέπτης.Το bot όμως δεν το βλέπει Δώσε μια ευκαιρία και εδώ είμαστε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εμένα παιδιά μου είχαν κάνει 4000 σπαμ σχόλια και είχαν δημοσιευτεί όλα καθώς δεν είχα το ακιςμετ .. τώρα έβαλα ένα πόσο κάνει 1+2= ? και γλίτωσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.