Προς το περιεχόμενο

Από ενσύρματο router σε ασύρματο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά. Έχω ένα πρόγραμμα στη Wind, νομίζω λέγεται Wind Double Play M, το οποίο μου δίνει απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και απεριόριστο Internet. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: έχω ενσύρματο router και θέλω να το αλλάξω σε ασύρματο. Αν κάποιος από σας γνωρίζει ας μου πει αν γίνεται να το αλλάξω με μια αίτηση και πόσο φυσικά θα μου κοστίσει...Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανονικη τηλεφωνια εχεις και adsl ιντερνετ η εχεις κατι αλλο?θα μπορουσες αν ειναι ρουτερ με 3g και παιρνεις ιντερνετ ετσι να βαλεις ενα access point Πιο πριν.πρεπει να μας πεις παραπανω στοιχεια.

απλά πάρε ένα ασύρματο ρουτερ και ρύθμισε τα username και password της σύνδεσης σου.

εγω εχω double play L

και έβαλα ασύρματο 3com δεν χρειάζεται καμιά αίτηση πάνε σε να μαγαζί και αγόρασε ένα

αν δινει κανονικο ρουτερ και ειναι κανονικο adsl ναι τιποτα απλα ενα ρουτερ ασυρματο.φτηνα netgear,πιο ακριβα zyxel,πιο ακριβα vigor και εισαι οκ.απλα να ξερεις τα στοιχεια που σου εχουν δωσει.

άσχετο πρόσεχε τους λογαριασμούς σου...

μου ήρθε του φεβρουαριου με πάγιο 105.44+φπα

ο λογαριασμός αυτός σου ήρθε επειδή αλλαξες router;

απλά πάρε ένα ασύρματο ρουτερ και ρύθμισε τα username και password της σύνδεσης σου.

εγω εχω double play L

και έβαλα ασύρματο 3com δεν χρειάζεται καμιά αίτηση πάνε σε να μαγαζί και αγόρασε ένα

Τα username και password που λες είναι αυτά που σου έχουν δώσει από την εταιρία ή απλά είναι δικής σου επιλογής;

όχι ο λογαριασμός ήρθε γιατί "κάνανε λάθος"(έχει καιρό που άλλαξα ρουτερ )

username και password είναι αυτά που έχει δώσει αρχικά η εταιρία και μετά τα άλλαξες εσύ

αν δεν ξέρεις παρτους τηλ να σου τα δώσουν

προσοχη .αλλο το username και password για να μπεις στο μενου του ρουτερ που απο οτι καταλαβα αυτα αλλαξες και τωρα δεν μπορεις να μπεις στον ρουτερ και αλλο το Username kai to password για την συνδεση σου

προσοχη .αλλο το username και password για να μπεις στο μενου του ρουτερ που απο οτι καταλαβα αυτα αλλαξες και τωρα δεν μπορεις να μπεις στον ρουτερ και αλλο το Username kai to password για την συνδεση σου

Σε περίπτωση που αλλάξω router, θα χρειαστούν οι κωδικοί του προηγούμενου router;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...