Προς το περιεχόμενο

άσχετος ποδηλάτου! :D

xApithanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

define: Μαύρα στίγματα

:confused:

χαχαχα

μάλλον είναι το γράσο που έχει μαυρίσει, τέλος πάντων βρήκα ενα ΑΙΟ στον γουγλη και τα βρήκα όλα, συγνώμη για το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια φορα την βδομαδα η τον μηνα αναλογα την χρηση που κανεις, καθαριζεις αλυσιδα,δισκοβραχιωνες,κασετα με ενα degreaser καθαριζεις τις βρωμιες,γρασσα κτλπ μετα το αφηνεις να στεγνωσει λιγο και μετα απαραιτητα τα περνας με λιπαντικο, γυρνας την αλυσιδα για 2-3 λεπτα αλλαζεις ταχυτητες- δισκους να παει παντου και το αφηνεις το βραδυ για να εισχωρησει παντου ωστε την επομενη μερα να εισαι τζαμι.

Μπορεις να μπεις και στο cyclist.gr εχει απειρα ενδιαφεροντα αρθρα και πολλους επαγγελματιες που μπορουν να σου λυσουν οτι απορια θες και εγω απο εκει εμαθα και εχω 3 χρονια το ποδηλατο σαν να το αγορασα σημερα.

Μια φορα την βδομαδα η τον μηνα αναλογα την χρηση που κανεις, καθαριζεις αλυσιδα,δισκοβραχιωνες,κασετα με ενα degreaser καθαριζεις τις βρωμιες,γρασσα κτλπ μετα το αφηνεις να στεγνωσει λιγο και μετα απαραιτητα τα περνας με λιπαντικο, γυρνας την αλυσιδα για 2-3 λεπτα αλλαζεις ταχυτητες- δισκους να παει παντου και το αφηνεις το βραδυ για να εισχωρησει παντου ωστε την επομενη μερα να εισαι τζαμι.

Μπορεις να μπεις και στο cyclist.gr εχει απειρα ενδιαφεροντα αρθρα και πολλους επαγγελματιες που μπορουν να σου λυσουν οτι απορια θες και εγω απο εκει εμαθα και εχω 3 χρονια το ποδηλατο σαν να το αγορασα σημερα.

:o

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

παρεπιπτώντως έχω ένα θέμα με τα φρένα, κανένας ελληνικός οδηγός για την ρύθμιση τους;

Τι πρόβλημα έχεις με τα φρένα σου;

Εχθές έλυσα το δικό μου (τελείως - μόνο το δισκοβραχίονα με τη μεσσαία τριβή άφησα - ακόμα και το τιμόνι έβγαλα) για να το καθαρίσω παντού. Έπεσε τρελό λάδωμα μετά που το ξανάδεσα. Άφησα απ' έξω το μπροστινό ντεραγιέ βέβαια που έχει χαλάσει, θα πρέπει να το αντικαταστήσω...

Τι πρόβλημα έχεις με τα φρένα σου;

Εχθές έλυσα το δικό μου (τελείως - μόνο το δισκοβραχίονα με τη μεσσαία τριβή άφησα - ακόμα και το τιμόνι έβγαλα) για να το καθαρίσω παντού. Έπεσε τρελό λάδωμα μετά που το ξανάδεσα. Άφησα απ' έξω το μπροστινό ντεραγιέ βέβαια που έχει χαλάσει, θα πρέπει να το αντικαταστήσω...

δεν πιάνουν καλά και κάνει και έναν θόρυβο πώς να το πώ...:/

http://bicycletutor.com/

κανε κλικ στο ποδηλατο στο σημείο που σε ενδιαφέρει!

τριψε καλα, ζαντα/τακακια με οινοπνευμα και θα φυγει ο θορυβος

Μήπως μπορεί να πει κάποιος πως σφίγγουμε τα φρένα στο ποδήλατο;

Θέλω με το που πατάω να πιάνουν πιο καλά.

http://www.youtube.com/watch?v=mGgidUE8drE

ορίστε αδελφέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...