Προς το περιεχόμενο

Μεταβαση απο ΟΤΕ σε Forthnet ή HOL??

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Αποφασισα κ εγω μετα απο πολυ καιρο να κανω το μεγαλο βημα κ να φυγω απο τον ΟΤΕ

Θα κινηθω σε μια double υπηρεσια με επικρατεστερες εταιρειες τη forthnet κ την HOL.

2 ερωτησεις

*Ποιον παροχο προτεινετε εσεις βαση ταχυτητας/αξιοπιστιας αυτην τη στιγμη?? (Αστικό Κέντρο: 573 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ περιοχη που μενω Α.Ιλισια)

**Η διαδικασια μεταβασης εμπεριεχει τον κινδυνο να μεινω χωρις τηλεφωνο ή internet για καποιο διαστημα?? (Εχω τηλ. Οτε κ Internet Vivodi)

Eυχαριστω

Δημοσ.

γεια! εγω εφυγα απο οτε πηγα forthnet εδω και καιρο και ειμα ιπολυ ευχαριστημενος.

στη μεταβαση μου κοπηκε το τηλ. αν θυμαμαι καλα, λιγη ωριτσα ή και καθολου.

αλλαγη παροχου σε 20 μερες περιπου...απο τη στιγμη που θα κανεις την αιτηση.

αν δε σε ενδιαφερουν τα υπεραστικα θα βαλεις fotthnet 2 play economy

αξιοπιστη και πολυ καλη εταιρια εννοειται ( θα κανεις μετα και αιτηση στο καταστημα forthnet ωστε να σου δωσουν κωδικο εισοδου κτλπ για να βλεπεις απο το site της forthnet τις χρεωσεις που κανεις ανα πασα στιγμη-πολυ καλο αυτο )

φυσικα θα εχεις και δωρεαν 50 sms το μηνα προς κινητα μεσω forthnet online

forthnet ΒΑΛΕ.

ΑΘΗΝΑ

Δημοσ.

η ταχυτητα και η μεγαλη συναρτηση της ειναι η αποσταση απο τον οτε.αν μου λες οτι μενεις ανω ιλισια και πεφτεις α/κ αμπελοκηπων μαλλον εισαι κοντα.ο οτε ειναι στην μικρας ασιας κατω απο το λαικο νοσοκομειο αν το λεω σωστα που το λαικο με την σειρα του ειναι λιγο πιο κατω απο το παιδων.οποτε βλεπω καλη ταχυτητα.εκτος αν μενεις κοντα ιλισια και πεφτεις ιλισσο οπου εκει ο οτε ειναι στην ουσια αναμεσα απο Hilton και caravel.οπως εχεις το Hilton στο δεξι σου χερι απο την μιχαλακοπουλου και κοιταξεις ευθεια και λιγο αριστερα θα δεις τις κεραιες του οτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...