antonisid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλησπερα,σημερα αγορασα τον HP4320s http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-ProBook-4320s-XX826EA.htm Ολα καλά απλά μου κάνει εντυπωση οτι το Led του δισκου αναβει σχεδον συνεχεια.Με παραξανεψε αυτό και είδα οτι χρησιμοποιει περιπου 90 διεργασιες.Νομιζω ειναι παρα πολλές αν και δεν εχω ξαναδουλεψει 7 παρά μόνο XP.Εν τέλει νομιζω δε δικαιολογείται με τιποτα να σπαταλά 1,5GB RAM χωρίς να του χω βάλει τίποτα μέσα. Υποψιάζομαι οτι έχουν περαστεί πολλές χαζομάρες της HP.Εχετε καμμια ιδέα για το τι να κάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Να το πας πισω κ να παρεις mac... Κ μεχρι τοτε, φορματ :Ρ Φιλικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Να το πας πισω κ να παρεις mac... Κ μεχρι τοτε, φορματ :Ρ Φιλικα παντα Αν έχεις να πεις κάτι χρήσιμο καλό θα'ταν!!!!!! Δεν είναι απάντηση αυτή. Φιλικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Χρησιμο ειναι, απλα δεν το εχεις καταλαβει ακομα Η απαντηση που ψαχνεις εσυ παρ´ολα αυτα ειναι στο 2ο σκελος της δικιας μου, αν κοιταξεις θα την δεις... Κ παλι φιλικα, μην παρεξηγηθουμε κιολας... Αλλα αφου επιμενεις, ενα φορματ να φυγει το junkware το χρειαζεσαι αφου σε ενοχλει τοσο. Επισης, τις πρωτες ωρες λειτουργιας θα τρεχει το indexing service για να σου φτιαξει db αναζητησης, οποτε μαζι με το junkware λογικο ειναι να σου τρωει 1-1.5gb... Κανε ενα fresh install λοιπον, απενεργοποιησε το indexing αν δεν το χρειαζεσαι κ θα εισαι οκ. Καλυτερα τωρα; Κ αν δεν θες να ξαναασχοληθεις με τετοια, παρε mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Τωρα είσαι σαφής (Ακριβά τα MAC και για να στήσεις έναν Apache server σου βγαίνει η πίστη) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Junkware αποκαλείς αυτά τα σκουπίδια που μου πέταξε η HP? Επίσης αν κάνω format απ'το recovery πάλι θα τα ξαναβάλει λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Να σε πω την αληθεια κ γω που ηθελα να σηκωσω εναν tomcat τις προαλλες μου σπασε τα νευρα το macos (αν κ μαλλον εφταιγε το installation package που βρηκα) κ τελικα το εβαλα σε windows vm, αλλα τεσπα Ναι, αν κανεις recovery δεν αλλαζει κατι, παλι με το crapware ( ) της εκαστοτε εταιρειας θα εισαι... Παιζει κ ενα ημιμετρο βεβαια αν βαριεσαι, πανε run κ πατα msconfig, κ στην καρτελα start up (η καπως ετσι, δεν θυμαμαι standard) αποεπελεξε οτι δεν χρειαζεσαι (adobe reader κλπ, αν δεν ξερεις τι ειναι τι google it πρωτα). Κ το ξανατονιζω, αν θεωρεις οτι δεν χρειαζεσαι το indexing κλεισ´το (ψαξτο κ αυτο βεβαια στο google, τι να πω, μπορει να εχει γινει κ αυτο φοβερο κ παναλαφρο πλεον)... Btw, καλοταξιδο (θα ελεγα -ριζικο, αλλα για λαπτοπ ειναι καπως)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αλλος με παρόμοια περίπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.