Προς το περιεχόμενο

gigabyte m52lt-d3 με amd athlon x3 450(ξεκλείδωμα)

mousteris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδία.

Πρέπει να χει γίνει πολλάκις αυτή η ερώτηση από "ανθρώπους" σα κι εμένα...

θέλω να μάθω αν μπορώ να ξεκλειδώσω(αν είμαι τυχερός) τον επεξεργαστή μου amd athlon x3 450. η μητρική μου (μάλλον παίζει ρόλο) είναι η gigabyte m52lt-d3.

Ευχαρστώ και συγγνώμη για την ερώτηση, είμαι σίγουρος που θα καταντάει κουραστική για εσάς.

ΥΓ: πριν ενοχλήσω εσάς, είδα σχετικά βίντεο στο youtube αλλά δε με βοήθησαν(δεν έχω ίδιες επιλογές στα bios μου).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο site λεει τα ακολουθα για την μητρικη σου : "

Core Boost Support

GIGABYTE’s Core Boost technology provides an easy way for users unlocking the CPU’s hidden cores via the EasyTune6 utility. Without any complicated setting needed in BIOS, users can experience a phenomenal performance upgrade right away.

*The ability of unlocking the hidden CPU cores might vary by different processors."

οποτε θα πρεπει να χρησιμοποιησεις και το EasyTune6 προγραμμα της gigabyte που θα το κατεβασεις απο το site της.

στο site λεει τα ακολουθα για την μητρικη σου : "

Core Boost Support

GIGABYTE’s Core Boost technology provides an easy way for users unlocking the CPU’s hidden cores via the EasyTune6 utility. Without any complicated setting needed in BIOS, users can experience a phenomenal performance upgrade right away.

*The ability of unlocking the hidden CPU cores might vary by different processors."

οποτε θα πρεπει να χρησιμοποιησεις και το EasyTune6 προγραμμα της gigabyte που θα το κατεβασεις απο το site της.

πρωτα απ ολα ευχαριστω για τη γρήγορη απάντηση σου!

Δεύτερον πηγαα στο site, το κατεβασα και το εγκατεστησα... 3 φορές και δε μου βγάζει πουθενά το πρόγραμμα.

κατεβασα το Easy Tune6 για amd

πρωτα απ ολα ευχαριστω για τη γρήγορη απάντηση σου!

Δεύτερον πηγαα στο site, το κατεβασα και το εγκατεστησα... 3 φορές και δε μου βγάζει πουθενά το πρόγραμμα.

κατεβασα το Easy Tune6 για amd

πανε στον σκληρο σου και ψαξε φακελο easytune6 ειναι μαλλον μεσα σε φακελλο gigabyte και εκτελεσε το απο εκει. εκανες επανεκιννηση ?

πανε στον σκληρο σου και ψαξε φακελο easytune6 ειναι μαλλον μεσα σε φακελλο gigabyte και εκτελεσε το απο εκει. εκανες επανεκιννηση ?

το βρηκα σε φακελο easytune6, το έτρεξα, έκανα κι επανεκίνηση.. δε τρέχει. ενω είναι και στην επιθάνεια εργασίας μου

το βρηκα σε φακελο easytune6, το έτρεξα, έκανα κι επανεκίνηση.. δε τρέχει. ενω είναι και στην επιθάνεια εργασίας μου

τρεξτο ως administrator... δεξι κλικ πανω του και διαλεξε εκτελεση ως administrator

φανη νομιζω οτι απο την μητρικη δεν.... και η gigabyte το λεει στο σαιτ μεσω easytune6

τρεξτο ως administrator... δεξι κλικ πανω του και διαλεξε εκτελεση ως administrator

φανη νομιζω οτι απο την μητρικη δεν.... και η gigabyte το λεει στο σαιτ μεσω easytune6

τιποτα! το κατεβασα κι απο αλλου και τιποτα, το επιλεγεις και δε κανει τίποτα... τι να πω

τιποτα! το κατεβασα κι απο αλλου και τιποτα, το επιλεγεις και δε κανει τίποτα... τι να πω

τοτε περιμενε και καμια ιδεα απο κανενα συμφορουμιτη.... τετοια ωρα μαλλον δεν δουλευει και πολυ το μυαλο.....

Λογικά υπάρχει η σχετική επιλογή στο BIOS (ACC ή core count ή core unlock) οπότε δοκίμασε από εκεί.

Για το software δεν καταλαβαίνω τι δεν πάει καλά. Δεν εμφανίζεται εικονίδιο; Εμφανίζεται αλλά δεν τρέχει; Δοκιμάζεις την σωστή έκδοση; Για το σωστό λειτουργικό;

Λογικά υπάρχει η σχετική επιλογή στο BIOS (ACC ή core count ή core unlock) οπότε δοκίμασε από εκεί.

Για το software δεν καταλαβαίνω τι δεν πάει καλά. Δεν εμφανίζεται εικονίδιο; Εμφανίζεται αλλά δεν τρέχει; Δοκιμάζεις την σωστή έκδοση; Για το σωστό λειτουργικό;

Τα πρώτα που λες τα κοιταξα κάπως αλλά μου φαίνονται μπερδεμένα και φοβάμαι να βάλω το χεράκι μου και να αρχίσω να ψάχνομαι. κάτι έχει αλλά εγω δε το χω.

για το software τωρα τι να πω.. εχω το εικονίδιο,το πατάω το σκέφτεται και δε κανει τπτ! το χω κατεβάζει πολλάκις

για το software τωρα τι να πω.. εχω το εικονίδιο,το πατάω το σκέφτεται και δε κανει τπτ! το χω κατεβάζει πολλάκις

Επειδη χρησημοποιουσα το easy tune,μηπως αυτο που λες οτι το "σκεφτεται" ειναι επειδη γινεται minimize το προγραμμα στην μπαρα διπλα απο το ρολοι των windows και δεν το βλεπεις;Αν θυμαμαι καλα ειναι κατι σαν τιμονι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...