Luxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εχω προβλημα με το φαι. Το βαζω σε ταπερ και το παιρνω στη δουλεια μου. Το θεμα ειναι οτι το εχω για πολλες ωρες μεσα στο ταπερ και οταν το ανοιγω μυριζει. Τι μπορω να κανω για αυτο; Ξερω οτι υπαρχουν ειδικα ταπερ, αλλα ψαχνω μια εναλλακτικη λυση προς το παρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Το βαζεις σε ψυγειο?, που το αποθηκευεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Να πάρεις γυάλινο τάπερ. Τα πλαστικά μυρίζουν. Σε άλλους λιγότερο ή καθόλου, σε άλλους περισσότερο. ΕΔΙΤ: Τι εννοείς μυρίζει; Ότι το φαγητό παίρνει μυρωδιά του ταπερός ή ότι αλλοιώνεται μέσα στο ταπέρι μετά από ώρα λόγω ζέστης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αυτο μαλλον λογο ζεστης. Με το που ανοιγω το ταπερ ολοι μου κανουν παραπονα οτι βρωμαει το φαγητο. Μαλλον απο τη ζεστη και την υγρασια. Δε ξερω. Οντως το εβαζα σε πλαστικο ταπερ. Αλλα εχω και γυαλινο θα δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αυτο μαλλον λογο ζεστης. Με το που ανοιγω το ταπερ ολοι μου κανουν παραπονα οτι βρωμαει το φαγητο. Μαλλον απο τη ζεστη και την υγρασια. Δε ξερω. Οντως το εβαζα σε πλαστικο ταπερ. Αλλα εχω και γυαλινο θα δοκιμασω. καλά που δουλεύεις?? να τσεκάρεις αν το φαγητό σου το βάζεις ζεστο η κρύο στο τάπερ,κρύο είναι καλύτερα,λιγότεροι υδρατμοί,δεν λασπώνει δηλαδή και δεν παθαίνει πολλά σοκ απο την σταδιακή αλλαγή θερμοκρασίας! επίσης να ελέγχεις αν το κλείνεις αεροστεγώς. μετά πας σε ψυγείο,σε κάτι που να διατηρεί θερμοκρασία τέλος πάντων, επίσης μπορείς να επιλέγεις φαγητά που θα αντέξουν κάποιες ώρες σε θερμοκρασία δωματίου +- κάποιους βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Επισης μπορεις να μην τρως κρεμμυδια και σκορδα διπλα στα γραφεια των αλλων οπως ενας πρωην συναδελφος.. και πραγματικα, οι μονες φορες που εχω φαει στο γραφειο ειναι κατι 12ωρα που χτυπαγα και ημουν μονος. Δε μπορειτε να κρατηθειτε να φατε στο σπιτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν είναι και πολύ υγιεινό να περιμένεις να πας σπίτι στις 6 να μαγειρέψεις και να φας τον άμπακα κατά τις 7. Το έκανα αυτό κανά εξάμηνο και πήρα 6-7 κιλά. Μετά έπαιρνα ταπεράκι στο γραφείο, έτρωγα και λίγο κατά τις 8 στο σπίτι και ήρθαν όλα στα ίσα τους. Όσον αφορά το θέμα, εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Δεν το έβαζα ψυγείο στο γραφείο, αλλά το φαί μου δεν έμενε και πολλές ώρες εκτός. Στις 10 έπιανα δουλειά, κατά τις 1-2 έτρωγα. Αν μένει πολλές ώρες όμως βάζε το στο ψυγείο, δε μπορεί, κάπου θα έχει η εταιρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 E τωρα 8ωρο+ μεσα στη μερα, εν ωρα εργασιας να το βγαλεις νηστικος με κανενα καφε, δεν ειναι θεμα μονο αν κρατιεται κανεις, ειναι πρωταρχικα θεμα υγειας. Εμας το αφεντικο μας δινει διαλειμα και μας στελνει να αγορασουμε καμια τυροπιτα απτο φουρνο και καπως ετσι βγαινει το ~10ωρο. Δες αν ειναι εφικτο κατι τετοιο, αντι να παιρνεις μαζι σου ταπερ. Αν και υποθετω οτι το ταπερ το παιρνεις για λογους οικονομιας, οποτε δοκιμασε το γυαλινο ταπερ οπως προαναφερθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 @ Pantewolf, ανάλογα με την δουλειά και τα ωράρια του καθενός είναι πολλές φορές απαραίτητο να παίρνεις ταπεράκια...πχ εγώ όταν δούλευα 13:00-21:00 (+ - 1/2 ώρες...) δεν μπορούσα χωρίς τάπερ. Στην πρωινή ζώνη (9-5, επίσης + - 1/2 ώρες) είναι πιο εύκολο να την βγάλεις. Επίσης μπορεί να παίζουν κ τίποτα θέματα υγείας που απαιτούν σωστή και πυκνή διατροφή. Μην κρίνεις πάντα απο τον εαυτό σου. @ Luxx: αν το φαγητό που βάζεις στο τάπερ είναι ζεστό να αφήνεις μια μικρή χαραμάδα (να μην κλείνεις καλά το καπάκι) για να φύγουν οι υδρατμοί. Αλλά γενικά απέφευγε να βάζεις ζεστό φαγητό στα τάπερ. Μαγείρευε από την προηγούμενη αν είναι δυνατόν και άφηνε το να κρυώνει. Επίσης όπως πολύ σωστά ειπώθηκε απέφευγε κρεμμύδια/σκόρδα/κάρυ/έντονα αρώματα στα φαγητά σου. Παίζε με πιο safe επιλογές (κρεατάκι με λαχανικά/ρύζια/μακαρόνια κλπ κλπ). Ψυγείο έχετε στο γραφείο? Αν ναι με το που πας το βάζεις κατευθείαν (εκτός και αν είναι ζεστό - που τότε το αφήνεις από έξω). Καλό πλύσιμο στο τάπερ μετά (προσωπικά του έκανα 2 γερά πλυσίματα) γιατί το πλαστικό απορροφάει πολύ εύκολα). Αν συνεχίσει το πρόβλημα σκέψου να αλλάξεις τάπερ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Σημερα αφησα το φαγητο να κρυωσει και το εβαλα σε γυαλινο ταπερ. Κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ενα πραγμα μονο ... μην ξεχασεις youtube.com/watch?v=vZo88WWcSVw&t=12m7s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μια καλη λυση για φαγητο στο ενδιαμεσο της δουλειας, ειναι η κατεψυγμενη μπαγκετα (απο σουπερ μαρκετ). Το ειχα κανει για αρκετο καιρο οταν χρειαστηκε, και με εσωσε. Παιρνεις τις μπαγκετουλες, βαζεις 3-5 στο φουρνο και τις ψηνεις. Γεμιζεις με υλικα του γουστου σου, το τυλιγεις με αλουμινοχαρτο η ναυλον συσκευασιας, το βαζεις στο ψυγειο, κι εχεις ενα πολυ ωραιο κρυο σαντουιτσακι, παμφθηνο, αοσμο, και ουτε ταπερ ουτε τιποτε. Και δε χρειαζεται να μαγειρευεις και καθε μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εγώ προσωπικά, ποτέ δεν παίρνω φαγητό στην δουλειά, παρά μόνο ένα "τοστάκι" που φτιάχνω (τυρί, γαλοπούλα, μαρουλάκι), ένα φρούτο και εάν έχω φτιάξει κέικ στο σπίτι και κρατιέμαι μέχρι τις 6:30 - 7 που πάω σπίτι και τρώω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εγώ προσωπικά, ποτέ δεν παίρνω φαγητό στην δουλειά, παρά μόνο ένα "τοστάκι" που φτιάχνω (τυρί, γαλοπούλα, μαρουλάκι), ένα φρούτο και εάν έχω φτιάξει κέικ στο σπίτι και κρατιέμαι μέχρι τις 6:30 - 7 που πάω σπίτι και τρώω.. εμείς που τρώμε σαν προιστορικά όντα και όχι σαν σαμιαμίδια όμως πέρνουμε τάπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 κάνε καμία τρυπούλα στο τάπερ για να παίρνει λίγο αέρα και είσαι τζάμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.