Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με επανεκκινήσεις

exalos_paixtouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια . . .Μολις μπηκα στο φορουμ για πρωτη φορα και αν κανω καπιο λαθος σχετικα με το πως πρεπει να γραφω θα ηθελα να μου πειτε να το διορθωσω . . .

Ας μπουμε στο κυριο θεμα . . . Ο υπολογιστης μου εχει το εξης προβλημα : Κανει επανεκκινησεις συχνα . . .νομιζω πως το προβλημα ειναι η θερμοκρασια (γενικα η υπερθερμανση). . .

Γραφω τις θερμοκαρασιες οταν ειμαι στο desktop

cpu :core 0 55c

core 1 50c

core 2 47c

core 3 46c

gpu :41c

Συνηθος κανει επανεκκινησεις οταν παιζω παιχνιδια και ιδιετερα, παιχνιδια που χρησιμοποιουν μεγαλο μερος της μνημης μου που παρεμπιπτοντος ειναι 4 gb

Μπορει το προβλημα να το δημιουργουν οι μνημες RAM ? ? ?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Συνηθος κανει επανεκκινησεις οταν παιζω παιχνιδια και ιδιετερα, παιχνιδια που χρησιμοποιουν μεγαλο μερος της μνημης μου που παρεμπιπτοντος ειναι 4 gb

Μπορει το προβλημα να το δημιουργουν οι μνημες RAM ? ? ?

Ναι μπορει να προκαλειται απο τις μνημες εαν εχουν προβλημα. Για σιγουρια τις περνας απο ενα 4ωρο bootable memtest.

Οι θερμοκρασιες σου σε full load (οταν παιζεις πχ καποιο παιχνιδι 3d) ποιες ειναι?

Δημοσ.

cpu: core 0 73c

core 1 71c

core 2 68c

core 3 66c

gpu: core 0 47c

Το memtest πως το κατεβαζω

Από εδώ

http://www.memtest.org/

το κάνεις burn σε ένα cd και ξεκινάς τον έλεγχο , επίσης πες μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου ( motherboard , gpu κλπ ) :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Με ποιο software βλεπεις τις θερμοκρασιες σου?Πιθανοτατα να μπορει να σε ενημερωσει και για την motherboard.

Διαφορετικα εχεις πολλες εναλλακτικες, μια απο αυτες το everest

• Moderators
Δημοσ.

Το προγραμα λεγετε hwmonitor

Αν προσεξεις καλυτερα στο προγραμμα, λογικα αναφερεται η μητρικη σου, κατω απο τον υπολογιστη σου.

Δημοσ.

cpu: intel core 2 quad q6600

gpu: ati randeon HD 6870

RAM: 4GB

motherboard πως βλεπω πια εχω ?

Κατέβασε το πρόγραμμα που σου είπε ο Gi0 πήγαινε στην αριστερή στήλη στην πρώτη επιλογή από επάνω και στην οθόνη το δεύτερο κουτάκι λέει motherboad , δες

αυτό !! :X

http://www.youtube.com/watch?v=ajT4VS3Sy0M

Δημοσ.

Ωρεα κανω το memtest τωρα . . . μπορειτε να μου πειτε πως δουλευει πριν μπω στο προγραμα για να μιν κανω καμια στραβι . . . :wacko: :wacko:

καλα θα παω μονος να το παλεψω και θα σας πω μες της 10 τα αποτελεσματα . . .

• Moderators
Δημοσ.

Το καις σε ενα cd, δηλωνεις στο bios ως πρωτη boot συσκευη το dvd rom σου και στην συνεχεια απλα κανεις εκιννηση του υπολογιστη με το δισκακι του memtest στο dvd-rom. Τα υπολοιπα γινονται αυτοματα μονα τους.

Το αφηνεις για ενα 4ωρο minimum να τρεχει.Εαν δεν βγαλει errors (θα σ ενημερωσει σε περιπτωση προβληματος), οι μνημες σου ειναι οκ και συνεχιζεις την αναζητηση του προβληματος αλλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...