hawkpilot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Όπως γράφει πιο πάνω ο φίλος Spirtoulis, σε περίπτωση υπερθέρμανσης ο Η/Υ κλείνει (δεν κάνει επανεκκίνηση). Αν δεν έχεις μπλε οθόνη, το πρώτο που θα σου πρότεινα είναι αλλαγή τροφοδοτικού με ένα μεγαλύτερο.
exalos_paixtouras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εχω ενα coolermaster tower (παλιο απο multirama) και μεσα του εχω : εναν ανεμιστηρα μπορστα απο τον δισκο . .εναν πισω για να βγαζει αερα και εναν στο πλαι για να βγαζει (με πατεντα . . .τον εβαλα ελπιζοντας να σταματισουν τα ρεσταρτ αλλα συνεχισαν . .) και μετα εχουμε εναν stock τησ ιντελ για το cpu και εναν που εχει πανω το gpu για το gpu . . . Μηπος μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλητερο τροφοδοτικο ?
skim045 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Η hyper212 σίγουρα θα κάνει δουλειά απο θέμα θερμοκρασιών. Τη παραγγελία θα την κάνεις online και θα στη στείλουν με courier. EDIT: Έμεινα λίγο πίσω Μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις για τροφοδοτικό? Καινούριο δεν είναι το άλλο? Γιατί αν είναι να το κάνεις επιστροφή.
exalos_paixtouras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 εσεις απλος πειτε μου τι να παρω . .
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 @exalos paixtouras Απάντησε στην ερώτηση αυτή Εχεις απενεργοποιησει τα restart σε περιπτωση μπλε οθονης? http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/automatic-restart-windows-7.htm Και μην αλλάξεις κάτι, πριν κάνεις όλα τα Hardware tests. Καλά ξεκίνησε το θέμα σου. Το να αλλάξεις τροφοδοτικό επειδή "πιστεύω" ότι αυτό είναι δεν λέει. Απάντησε στην ερώτηση και συνέχισε για τα υπόλοιπα Hardware parts. Γιατί σε βλέπω να παίρνεις από ψύχτρες μέχρι νέο τροφοδοτικό.
exalos_paixtouras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 εχω απαντηση στην ερωτηση . . .Ειπα οτι το εχω απο καιρο ξετικαρι να κανει ρεσταρτ οταν εχω μπλε οθονι . .
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 εχω απαντηση στην ερωτηση . . .Ειπα οτι το εχω απο καιρο ξετικαρι να κανει ρεσταρτ οταν εχω μπλε οθονι . . Τότε να τον ρυθμίσεις να μην κάνει κάνει restart όταν έχεις μπλε οθόνη, έτσι ώστε να ανεβάσεις μία Photo να την δει o Gi0 βασικά (αν πετάξει BSOD), γιατί εγώ και να την δω απλά θα της πω ένα γεια σου. (το πιο πιθανό) Αφού το memtest σου βγήκε οκ πήγαινε και τέσταρε την κάρτα γραφικών σου. Αν έχει ανεμηστήρι τρέξε ένα furmark και παρακολούθα θερμοκρασία. 2 λεπτά είναι υπερκετά για να βγει συμπέρασμα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ανέβαζεις Photo εδώ. Αν δεν έχει ανεμηστήρι στρέσαρέ την με κανένα βαρύ παιχνίδι.
exalos_paixtouras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εννοω οτι απο καιρο εχω βαλει να μην κανει ρεσταρτ αλλα συνεχισε να κανει ρεσταρτ . .μαλλον δεν το εξιγισα καλα . .
skim045 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 εχω απαντηση στην ερωτηση . . .Ειπα οτι το εχω απο καιρο ξετικαρι να κανει ρεσταρτ οταν εχω μπλε οθονι . .
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 οκ παρανόηση μόλις άνοιξα το ένα μάτι Τσεκαρε την κάρτα σου τώρα
exalos_paixtouras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 η καρτα με ανοιχτο το game Black Ops (βαρυ game) φτανει τους 48c
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλά φαίνεται κατέβασε το OCCT και στρέσαρε το σύστημά σου με τα εργαλεία που δίνει http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δες εδώ μία μία οι επιλογές τι κάνουν. Εχει και stress του psu σου και για τον επεξεργαστή σου. edit: Όσο θα τρέχεις τα τεστ παρακολούθα με ένα πρόγραμμα τις θερμοκρασίες σου.
exalos_paixtouras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 warning ! This test is realy hard on your Power Supply,and there's no safte feature.Use at your won risk! . . Αυτο μου εμφανιζει πριν μπω στο Power Supply. . . Τωρα πρεπει να κλεισω θα τα πουμε αυριο . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.