Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με επανεκκινήσεις

exalos_paixtouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

warning ! This test is realy hard on your Power Supply,and there's no safte feature.Use at your won risk! . .

Αυτο μου εμφανιζει πριν μπω στο Power Supply. . .

Τωρα πρεπει να κλεισω θα τα πουμε αυριο . . .

ναι οπως καταλαβαινεις ολα αυτα τα τεστ γινονται με δικη σου ευθυνη για αυτο σου πεταει αυτο το μηνυμα. δε νομιζω οτι κυνδυνευει το τροφοδοτικο σου περαν του να δουμε οτι τελικα αυτος ειναι ο φταιχτης. δηλαδη να επανεκιννησει ο υπολογιστης την ωρα του τεστ

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ένα από τα μηχανήματά μου έχω ακριβώς την ίδια CPU σε Χ38 Intel MB over clocked (3 GHz) με την Box ψύκτρα και δεν έχει ποτέ πρόβλημα.

Έχω όμως παντού ανεμιστηράκια (N.B., S.B., RAM) και κουτί με δύο ανεμιστήρες οροφής ένα πίσω ένα εμπρός και ένα στους σκληρούς.

Αν βρώ λίγο χρόνο το απόγευμα θα μετρήσω με το Everest θερμοκρασίες όπως είναι (3 GHz) και χωρίς O.C. (2.4 GHz).

Προς το παρόν πρέπει να κάνεις δύο ενέργειες για να σιγουρευτείς:

1. Αφαίρεσε την ψύκτρα. Καθάρισε καλά με ισοπροπανόλη (ισοπροπυλική αλκοόλη) την παλιά πάστα. Βάλε νέα με μεγάλη θερμική αγωγιμότητα πάνω στη CPU σε μορφή Χ σε αρκετή ποσότητα. Τοποθέτησε και πάλι την ψύκτρα με απλό πάτημα των pin (αφού τα έχεις επαναφέρει) χιαστή (πχ. πάνω αριστερά, κάτω δεξιά, πάνω δεξιά, κάτω αριστερά).

2. Τοποθέτησε ανεμιστηράκια στην ψύκτρα που έχει το logo GIGABYTE και στη μικρή. Κάνε το ίδιο με την πάστα όπως και στη CPU.

Κάνε πάλι stress test και πάρε θερμοκρασίες με το κουτί σου ανοικτό και γράψε τα αποτελέσματα.

Λογικά θα πρέπει να είσαι ΟΚ χωρίς restart.

Αν όχι πρέπει να ελέγξεις τις SATA και PATA συσκευές αφαιρώντας τες μία μία.

Καλή τύχη γιατί με τα ηλεκτρονικά ποτέ δεν είσαι απόλυτα σίγουρος. ;)

Δημοσ.

1. Αφαίρεσε την ψύκτρα. Καθάρισε καλά με ισοπροπανόλη (ισοπροπυλική αλκοόλη) την παλιά πάστα. Βάλε νέα με μεγάλη θερμική αγωγιμότητα πάνω στη CPU σε μορφή Χ σε αρκετή ποσότητα. Τοποθέτησε και πάλι την ψύκτρα με απλό πάτημα των pin (αφού τα έχεις επαναφέρει) χιαστή (πχ. πάνω αριστερά, κάτω δεξιά, πάνω δεξιά, κάτω αριστερά).

Εδώ διαφωνώ κάθετα και οριζόντια.

Στο να βάλει ισοπροπανόλη για να καθαρίσει τα υπολείμματα δεν θα διαφωνήσω, αλλά μπορεί να το κάνει και με οινόπνευμα.

warning ! This test is realy hard on your Power Supply,and there's no safte feature.Use at your won risk! . .

Αυτο μου εμφανιζει πριν μπω στο Power Supply. . .

Τωρα πρεπει να κλεισω θα τα πουμε αυριο . . .

Ότι σου είπε ο Spirtoulis

Δημοσ.

Εδώ διαφωνώ κάθετα και οριζόντια.

Μάλον παρεξηγήθηκε η λέξη αρκετή.

Αρκετή σημαίνει χωρίς έλλειψη, δηλαδή να φθάνει να καλύψει αρκετά το επάνω μέρος της CPU μετά την πίεση. ;)

Δημοσ.

Μάλον παρεξηγήθηκε η λέξη αρκετή.

Αρκετή σημαίνει χωρίς έλλειψη, δηλαδή να φθάνει να καλύψει αρκετά το επάνω μέρος της CPU μετά την πίεση. ;)

χμμμμμμμμμμμμμμ οκ με έπεισες :P

Δημοσ.

Σε ένα από τα μηχανήματά μου έχω ακριβώς την ίδια CPU σε Χ38 Intel MB over clocked (3 GHz) με την Box ψύκτρα και δεν έχει ποτέ πρόβλημα.

Έχω όμως παντού ανεμιστηράκια (N.B., S.B., RAM) και κουτί με δύο ανεμιστήρες οροφής ένα πίσω ένα εμπρός και ένα στους σκληρούς.

Αν βρώ λίγο χρόνο το απόγευμα θα μετρήσω με το Everest θερμοκρασίες όπως είναι (3 GHz) και χωρίς O.C. (2.4 GHz).

Προς το παρόν πρέπει να κάνεις δύο ενέργειες για να σιγουρευτείς:

2. Τοποθέτησε ανεμιστηράκια στην ψύκτρα που έχει το logo GIGABYTE και στη μικρή. Κάνε το ίδιο με την πάστα όπως και στη CPU.

Κάνε πάλι stress test και πάρε θερμοκρασίες με το κουτί σου ανοικτό και γράψε τα αποτελέσματα.

Λογικά θα πρέπει να είσαι ΟΚ χωρίς restart.

Αν όχι πρέπει να ελέγξεις τις SATA και PATA συσκευές αφαιρώντας τες μία μία.

Καλή τύχη γιατί με τα ηλεκτρονικά ποτέ δεν είσαι απόλυτα σίγουρος. ;)

Σε ευχαριστω που ενδιαφερθηκες φιλε . .θα κατσω να κανω ολα τα τα πραγματα που προτεινες το σηντομοτερο και θα σας απαντησω . . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...