billst21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 καλησπέρα το απόγευμα πήρα απο plaisio τον Corsair CPU Cooler Air Series A50 για τον i7 στο κουτί εχω 5 ανεμιστήρες. 1 μπροστά, 1 πίσω, 1 πλάι και 2 επάνω. Αυτό που θέλω να μου πείτε παιδιά είναι το fan να κοιτάει προς τα επάνω? δηλαδή η έξοδο του αέρα να βγαίνει πρός τους πάνω ανεμιστήρες? η πρός τα πίσω? σκέφτηκα πρός τα επάνω αλλά ακριβώς απο κάτω είναι η κάρτα γραφικών και αυτή ανεβάζει 50 άρια οπότε καταλαβαίνετε... για πείτε μου την γνώμη σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μιλάμε για AMD πλατφόρμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 καλησπέρα το απόγευμα πήρα απο plaisio τον Corsair CPU Cooler Air Series A50 για τον i7 στο κουτί εχω 5 ανεμιστήρες. 1 μπροστά, 1 πίσω, 1 πλάι και 2 επάνω. Αυτό που θέλω να μου πείτε παιδιά είναι το fan να κοιτάει προς τα επάνω? δηλαδή η έξοδο του αέρα να βγαίνει πρός τους πάνω ανεμιστήρες? η πρός τα πίσω? σκέφτηκα πρός τα επάνω αλλά ακριβώς απο κάτω είναι η κάρτα γραφικών και αυτή ανεβάζει 50 άρια οπότε καταλαβαίνετε... για πείτε μου την γνώμη σας ευχαριστώ. Μιλάμε για AMD πλατφόρμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Λολ, αν σου πω δεν το πρόσεξα.. :Ρ Και τότε γιατί να κοιτάει προς τα πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisosfp488 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μόνο προς τα πίσω ή μπρος μπορεί να κοιτάει και πρέπει να βγάζει αέρα προς τα πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 καλημέρα Ωραία θα τους βάλω τώρα και θα σας πω τα αποτέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά 12 βαθμούς κάτω η cpu. σας ευχαριστώ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Σε κατάσταση ηρεμίας εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 και οχι μόνο... για να καταλάβεις άνοιξα 5 vso να κάνουν convert ταυτόχρονα, η cpu έφτασε στο 90% με θερμοκρασία 59 απο 70 με 72 που έφτανε νομίζω πάρα πολύ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Για να δεις καθαρά τις διαφορές θερμοκρασιών και μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει τρέξε κανα OCCT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ναι οκ σωστά θα το κάνω και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν δεν είχε τρέξει OCCT πιν την αλλαγή ψύκτρας όμως, δε θα μπορεί να ξέρει πόσο έχει κατέβει η θερμοκρασία με το συγκεκριμένο stress test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν δεν είχε τρέξει OCCT πιν την αλλαγή ψύκτρας όμως, δε θα μπορεί να ξέρει πόσο έχει κατέβει η θερμοκρασία με το συγκεκριμένο stress test. Σωστός, αλλά να ξέρει για την τωρινή ψήκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Τρέξε και κανένα intel burn test να δεις που θα χτυπήσει 70αρια . Καλορίζικη και η ψύχρα αν και με λίγα παραπάνω μπορούσες να πάρεις την A70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 οχι δεν το είχα τρέξει παιδιά τουλάχιστον να δω τώρα οντως με το intel burn test κατάφερε και έφτασε 70αρι οχι πάρα πάνω δεν νομίζω όμως οτι είναι τραγικό, με αυτά που κάνω αποκλείετε να τον φτάσω να χτυπήσει 70αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.