Προς το περιεχόμενο

Τοποθέτηση ανεμιστήρων

billst21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα

το απόγευμα πήρα απο plaisio τον Corsair CPU Cooler Air Series A50 για τον i7

στο κουτί εχω 5 ανεμιστήρες. 1 μπροστά, 1 πίσω, 1 πλάι και 2 επάνω. Αυτό που θέλω να μου πείτε παιδιά είναι το fan να κοιτάει προς τα επάνω? δηλαδή η έξοδο του αέρα να βγαίνει πρός τους πάνω ανεμιστήρες?

η πρός τα πίσω? σκέφτηκα πρός τα επάνω αλλά ακριβώς απο κάτω είναι η κάρτα γραφικών και αυτή ανεβάζει 50 άρια οπότε καταλαβαίνετε...

για πείτε μου την γνώμη σας ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα

το απόγευμα πήρα απο plaisio τον Corsair CPU Cooler Air Series A50 για τον i7

στο κουτί εχω 5 ανεμιστήρες. 1 μπροστά, 1 πίσω, 1 πλάι και 2 επάνω. Αυτό που θέλω να μου πείτε παιδιά είναι το fan να κοιτάει προς τα επάνω? δηλαδή η έξοδο του αέρα να βγαίνει πρός τους πάνω ανεμιστήρες?

η πρός τα πίσω? σκέφτηκα πρός τα επάνω αλλά ακριβώς απο κάτω είναι η κάρτα γραφικών και αυτή ανεβάζει 50 άρια οπότε καταλαβαίνετε...

για πείτε μου την γνώμη σας ευχαριστώ.

Μιλάμε για AMD πλατφόρμα;

:P

και οχι μόνο...

για να καταλάβεις άνοιξα 5 vso να κάνουν convert ταυτόχρονα, η cpu έφτασε στο 90% με θερμοκρασία 59 απο 70 με 72 που έφτανε

νομίζω πάρα πολύ καλά

Αν δεν είχε τρέξει OCCT πιν την αλλαγή ψύκτρας όμως, δε θα μπορεί να ξέρει πόσο έχει κατέβει η θερμοκρασία με το συγκεκριμένο stress test.

Σωστός, αλλά να ξέρει για την τωρινή ψήκτρα :P

οχι δεν το είχα τρέξει παιδιά

τουλάχιστον να δω τώρα

οντως με το intel burn test κατάφερε και έφτασε 70αρι οχι πάρα πάνω

δεν νομίζω όμως οτι είναι τραγικό, με αυτά που κάνω αποκλείετε να τον φτάσω να χτυπήσει 70αρι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...