DimitriS07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Γεια σας παίδες. θέλω ένα 50αρακι για να πηγένω δουλειά μέσα στην πόλη, όχι για βόλτες. θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο έως 1000 ευρώ. είμαι τελείως άσχετος και θα ήθελα την συμβουλή σας. τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή μου? ποιες μάρκες να προτιμήσω και ποιες όχι? αν είναι καλύτερα ενα 4τ ή 2τ? και ότι άλλο νομίζεται πως θα μου φανεί χρήσιμο. Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 για τι αποστασεις μιλαμε? εγω στη θεση σου θα παιρνα ηλεκτρικο η ηλεκτρικο ποδηλατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitriS07 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μιλάμε για περίπου 8 χλμ την ημέρα. θέλω κανονικό μηχανάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 απο διπλωμα μονο 50ριου εχεις ; εχεις καμια εμπειρια γενικα με αλλα δικυκλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.